NavMenu

Konsultant za EXPO 2027 biće Beogradski sajam

Izvor: eKapija/Beta Ponedjeljak, 20.05.2024. 15:22
Komentari
Podeli
(Foto: Siniša Mali/ Instagram)
Privredno društvo za priređivanje sajmova i izložbi Beogradski sajam će biti zaduženo za konsultantske usluge za organizaciju i realizaciju specijalizovane izložbe EXPO 2027 i to u naredne tri godine.

Kako se može videti u odluci o dodeli ugovora, za ovaj posao uslugu biće izdvojeno 59,4 miliona dinara bez PDV-a, odnosno 71,2 miliona dinara sa uračnunatim PDV-om.

Ono što će konkretno biti zadatak Beogradskog sajma, kako podseća Nova ekonomija, a prenosi Beta, jesu savetodavno-konsultantske usluge u menadžmentu, komercijali, marketingu, operacijama, logistici i transportu, održavanju, međunarodnoj saradnji i "One stop shop". Ove usluge Beogradski sajam bi trebalo da pruža na mesečnom nivou od zaključenja ugovora.

Među kriterijumima za izbor privrednog subjekta za savetodavne-konsultantske usluge bilo je i to da je on član ili da je sarađivao sa međunarodnim organizacijama u oblasti organizovanja sajmova ili izložbi, kao i da je u poslednje tri godine taj subjekat organizovao ili učestvovao u organizaciji najmanje tri međunarodna sajma ili izložbe, sa najmanje po 30 međunarodnih izlagača.
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.06.2024.  |  Industrija, Građevina

Vlada RS podržaće gradnju poslovne zone u Zvorniku

Poslovna zona koja će biti građena na području naselja Branjevo i Pilica nalazi se u strategiji razvoja grada Zvornika, a ove aktivnosti podržali su i Vlada Republike Srpske i resorno ministarstvo, rekao je gradonačelnik Bojan Ivanović. - Želja nam je da na tom lokalitetu napravimo poslovnu zonu s obzirom na to da su stvoreni određeni preduslovi prolaskom gasovoda prema Bijeljini - rekao je Ivanović. On je istakao da je urađena

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.