NavMenu

Hifa-Oil CG novi učesnik na crnogorskoj berzi električne energije

Izvor: eKapija Subota, 18.05.2024. 08:18
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Analogicus)Ilustracija
Hifa-Oil CG, kompanija sa sjedištem u Podgorici, uspješno je okončala proces registracije na berzanskom tržištu Crne Gore i postala 24. učesnik na BELEN-ovim tržištima.

Hifa-Oil CG je osnovana u maju 2017. godine, sa sjedištem u Podgorici. Osnivač je Hifa-Oil Tešanj koja posluje kao najznačajniji privatni distributer naftnih derivata u Bosni i Hercegovini.

Osnovni proizvodi i usluge koje Društvo nudi, a kako je već spomenuto, su bijeli derivati koji podrazumijevaju ISOMAX premium eurodizel, eurodizel, Eurosuper 95, Eurosuper 98 i crni naftni derivati koji uključuju asfaltni bitumen i mazut LUS-I, TNG - tečni naftni gas, kao i transport istih.

Inače, kompanija Hifa-Oil Tešanj dobila je nedavno licencu za obavljanje djelatnosti međunarodne trgovine električnom energijom, a licencu je izdala Državna regulatorna komisija za električnu energiju - DERK.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.06.2024.  |  Industrija, Građevina

Vlada RS podržaće gradnju poslovne zone u Zvorniku

Poslovna zona koja će biti građena na području naselja Branjevo i Pilica nalazi se u strategiji razvoja grada Zvornika, a ove aktivnosti podržali su i Vlada Republike Srpske i resorno ministarstvo, rekao je gradonačelnik Bojan Ivanović. - Želja nam je da na tom lokalitetu napravimo poslovnu zonu s obzirom na to da su stvoreni određeni preduslovi prolaskom gasovoda prema Bijeljini - rekao je Ivanović. On je istakao da je urađena

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.