Izvor: eKapija | Petak, 02.09.2011.| 07:44
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Moj Market - prva internet trgovina u Republici Srpskoj

Od četvrtka je počela sa radom prva internet trgovina mojMarket (www.mojmarket.ba), koja omogućava kupcima da iz udobnosti vlastitog doma, naruče sve što im je potrebno, odnosno sve što kupuju tokom redovnih nabavki u marketima.

Moj Market je pripremio preko 10.000 artikala za svoje kupce, a obezbijeđena je i besplatna dostava na teritoriji grada Banja Luka.

Minimalan iznos narudžbe iznosi 30 KM, a dovoljno je samo nekoliko klikova mišem, da sve što je poručeno, stigne na adresu naručioca u dogovorenom terminu.

Prva internet trgovina mojMarket će, bez dileme, olakšati svakodnevnicu naših sugrađana i ostaviti im više vremena za slobodne aktivnosti.

Pored uštede dragocjenog vremena, kupci će imati mogućnost da kontrolišu svoje troškove, pošto u svakom trenutku imaju uvid u stanje košarice.

Izbjegavanjem gužvi na kasama olakšavate sebi život, štedite dragocjeno vrijeme, a sam proces kupovine je zabavan i jednostavan – poručuju iz Mog marketa.

Kompanija 078 commerce prisutna je na tržistu od 1992. godine, a danas u njenoj mreži posluje šest maloprodajnih objekta banjalučkog lanca Moj Market, u kojima je zaposleno preko 200 radnika.

Sve informacije o prvoj internet trgovini mojMarket, građani mogu pronaći na WEB adresi http://www.mojmarket.ba/ .

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.