NavMenu

Na pomolu saradnja RS i kineske kompanije Huawei

Izvor: eKapija Srijeda, 15.05.2024. 15:08
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Edhar/shutterstock.com)Ilustracija
Predsjednik RS Milorad Dodik juče je na Jahorina ekonomskom forumu održao sastanak sa potpredsjednikom kompanije Huawei za Evropu, kao i sa predstavnikom jedne od najvećih grčkih kompanija.

- Oni su naši dobri partneri, dogovorili smo se kako ćemo dalje. Ono što oni nama nude, u pogledu svojih sposobnosti da grade i investiraju, kao i da uvode nove tehnologije je zaista nešto što nam treba i tu priliku nećemo propustiti. Ja se njima zahvaljujem na prilici da razgovaramo na tu temu - istakao je kratko Dodik.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.06.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

ERS kreće u eksploataciju krečnjaka sa kamenoloma Varde za potrebe gradnje HE Mrsovo

Elektroprivreda RS - Obnovljivi izvori energije iz Ljubinja planira eksploataciju građevinskog kamena, krečnjaka na ležištu Varde u Rudom. - Investitor planira da otvori površinski kop tehničkog građevinskog kamena krečnjaka za vlastite potrebe u cilju obezbjeđenja sirovina za spravljanje betona pri gradnji brane HE Mrsovo snage 37,3 MW, kao i za potrebe tržišta na tom prostoru Republike Srpske i Republike Srbije - ističe se u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.