NavMenu

Tender za nastavak radova na kulturno-sportskom domu u mjestu Jare - 240.000 KM za četvrtu fazu izgradnje

Izvor: eKapija Petak, 19.04.2024. 11:54
Komentari
Podeli
Izgled kulturno-sportskog doma nakon treće faze radova (Foto: YouTube /Screenshot/ Grad Široki Brijeg)Izgled kulturno-sportskog doma nakon treće faze radova
Grad Široki Brijeg raspisao je tender za nastavak radova na kulturno sportskom domu u mjestu Jare. Riječ je o četvrtoj fazi radova na izgradnji ovog objekta, a procijenjena vrijednost najavljene faze radova iznosi 240.000 KM bez PDV-a, navodi se u tenderskoj dokumentaciji.

Kako je eKapija ranije pisala, ovaj objekat čija je ukupna vrijednost više od milion maraka, sastojaće od tri međusobno povezane cjeline - dvorane, pomoćnih prostorija i prostorija za potrebe lokalne društvene zaednice, a dvorana će biti višenamjenska. U oktobru prošle godine je objavljeno da je završena treća faza izgradnje i da su za četvrtu fazu osigurana finansijska sredstva, što se upravo objavljenim tenderom i potvrđuje.

Kako je eKapija tada pisala, ovaj projekat je kroz protekle tri faze najviše finansirao Središnji državni ured za Hrvate izvan RH, uz sufinansiranje iz gradskog budžeta.

U ovoj sada fazi radova, kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji, predviđeni su građevinski radovi na sportskoj dvorani i na zgradi za umjetnost i kulturu, kao i ugradnja vrata i prozora (betonski i AB radovi, armirački radovi, radovi na fasadi, izolaterski - krov, kao i limarski, ugradnja prozora, itd).

U dokumentaciji se navodi da Ugovorno tijelo (Grad Široki brijeg) predviđa zaključenje Okvirnog sporazuma sa jednim ponuđačem, a Okvirni sporazum će biti zaključen na jednu godinu ili do utroška ugovorenih sredstava.

S tim u vezi, što se tiče roka za završetak radova, u dokumentaciji se navodi da je "izvođač dužan radove izvesti u roku koji će biti definisan od strane Ugovornog tijela, za svaki pojedinačni ugovor koji se sklopi na osnovu ovog Okvirnog sporazuma."

Kako se dalje navodi, "ugovorno tijelo zaključuje okvirni sporazum sa dobavljačem čija je ponuda odabrana kao najpovoljnija. Pojedinačni ugovori unutar zaključenog okvirnog sporazuma se zaključuju na osnovu stvarnih potreba ugovornog tijela i planiranih sredstava, dostavljanjem istog na potpis ponuđaču sa svim preciziranim elementima koje ugovor treba da sadrži."


Kriterijum za dodjelu ugovora biće najniža ponuđena cijena, a za ovaj postupak javne nabavke predviđeno je provođenje E-aukcije.

Rok za podnošenje prijave za ovu, četvrtu fazu radova, je 9. maj u 09:45 h, a otvaranje pristiglih ponuda zakazano je za isti dan u 10:00 h.

Sve detalje o uslovima i načinima prijave, kao i predviđenim radovima, možete vidjeti OVDJE.

U prilogu je video snimak Grada Široki Brijeg nakon treće faze radova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

01.05.2024.  |  Finansije

Poreska uprava RS zbog zastare otpisala 152 mil KM duga

Poreska uprava Republike Srpske otpisala je u prošloj godini poreskim dužnicima 181,3 mili KM potraživanja, a najviše, čak 151,9 mil KM, otpisano je zbog zastare. U revizorskom izvještaju Poreske uprave RS navedeno je da je lani otpisano ukupno 181,3 mil KM potraživanja. Pored nenaplativih, značajan je dio i otpisanih stečajnih potraživanja. Po ovom osnovu otpisano je 25,5 mil KM. Poreska uprava je po službenoj dužnosti otpisala i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.