NavMenu

Šta nudi najskuplji hotel svijeta: Luksuz težak 50.000 dolara dnevno

Izvor: eKapija Srijeda, 17.08.2011. 08:07
Komentari
Podeli

Na tronu najskupljih hotela svijeta nalazi se grčki hotelski kompleks Grand Resort Lagonissi, a Royal Villa ime je najskupljeg apartmana koji se nalazi u okviru kompleksa u Ateni. Odsjednete li u ovom apartmanu dobit ćete svog kuhara, butlera, pijanistu i privatni avion za izlete. Ovaj nezaboravan užitak košta 50.000 dolara dnevno.

Spektakularna Royal Villa je zapanjujuća u smislu suvremenog dizajna, ilustracije objekata, uređenja i usluga. Ima dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, veliki dnevni boravak s kaminom i stolom za jelo, dvije ogromne mramorne kupaonice, u spavaćim sobama. Royal Vila ima poslovni centar sa žičanim i Bežični pristup internetu, laptope, faks, pisač, skener i video telefon.

Ostale pogodnosti su odvojen bar, opremljena kuhinja i roštilj, kao i otvoreni grijni bazen. Impresivan unutarnji grijani bazen s potpuno opremljenom teretanom je najekskluzivnijih prostor za rad s osobnim trenerom. Dodatne pogodnosti uključuju u sobi sef, LCD, video-on-demand, kamin u spavaćoj sobi, drveni walk-in ormar, privatni masaža prostor s masažnim stolom, daljinsko upravljanje madraca i zavjese, grijane podove i privatni parking prostor.

Ono što Royal Villu čini drugačijom je i velika privatna terasa, bazen s hidromasažom i protustrujnim uređajem. Apartman je namjenjen za pet osoba, veličine 410 m² unutrašnji dio, vanjski dio 670 m², zatvoreni bazen 47 m², vanjski bazen 62 m². (E. Ko.)

Foto: lagonissiresort.gr

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.