NavMenu

InterConnect B2B konferencija za poslovno povezivanje 17. i 18. aprila u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 01.04.2024. 10:52
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)Ilustracija
InterConnect B2B konferencij za poslovno povezivanje održaće se 17. i 18. aprila u hotelu Hilton u Beogradu. Kako je navedeno na sajtu Privredne komore Srbije, ove godine je fokus na sektorima: industrijskih proizvoda i mašina, plastike, gume i obrade metala.

InterConnect, jedan od najznačajnijih i najvećih poslovnih događaja u regionu, okupiće predstavnike vodećih evropskih kompanija zainteresovanih da uspostave dobavljačke lance na Zapadnom Balkanu, mala i srednja preduzeća iz regiona, kao i međunarodne eksperte i top menadžere sa ciljem da dogovore nove poslove i saradnju.

Prošlogodišnji InterConnect imao je veoma zapažene rezultate - 110 predstavnika srpskih i kompanija sa Zapadnog Balkana sastalo se sa predstavnicima 17 srednjih i velikih kompanija iz Njemačke, Švajcarske, Italije, Švedske i Poljske, a održali su 250 B2B sastanaka. Kupci su tada obišli 22 kompanije u Srbiji za dva dana, a već su zaključena i dva ugovora, iako čitav proces traje u proseku 18 mjeseci.

Sve zainteresovane kompanije mogu da se prijave do 12. aprila 2024.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Po treći put raspisan tender za idejno rješenje brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod

Autoceste FBiH raspisale su po treći put javni poziv za izradu idejnog rješenja i studije brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod. Rok za pružanje usluga je šest mjeseci od dana dostavljanja garancije za uredno izvršenje ugovora, a cijena je ostala 350.000 KM bez PDV-a ili 409.500 sa PDV-om. Prva dva nedavno raspisana tendera su poništena, jedan zbog "dokazivi razlozi koji su izvan kontrole ugovornog organa i koji se nisu mogli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.