NavMenu

Za kupovinu Microsoft licenci i proizvoda za institucije RS predviđeno 12 mil KM, raspisan tender

Izvor: eKapija Petak, 01.03.2024. 13:35
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/photomix-company)Ilustracija
Za nabavku Microsoft licenci i proizvoda za institucije Republike Srpske predviđeno je izdvajanja veće od 10 mil KM u naredne tri godine.

Naime, Vlada RS je raspisala javni poziv za pomenute usluge, odnosno kako je navedeno za obnovu Microsoft Enterprise Subscription ugovora 2024-2026.

Procijenjena vrijednost nabavke iznosi 3.418.803 bez PDV-a na godišnjem nivou, odnosno 10.256.410 KM bez PDV-a, odnosno 12 mil KM sa uračunatim PDV-om, na period od tri godine.

Nabavka je podijeljena na dva lota, LOT 1 obnova Microsoft Enterprise Subscription ugovora i LOT 2 nabavka Microsoft licenci edukativnih ustanova.

Predviđeno je zaključivanje okvirnog sporazuma na tri godine sa jednim ponuđačem a za svaki lot posebno, dok je predviđeno provođenje e-aukcije.


Rok za dostavljanje ponuda je 16. april do 12 časova, a detalji su dostupni OVDJE.

S.T.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.04.2024.  |  Agro

Ove biljke su dobre za zdravlje, ali i za paorsku zaradu

Suvo i nеuobičajеno toplo vrijеmе za ovo doba godinе nе godi ni ljеkovitom bilju. Poljoprivrеdnici koji su ga posijali nе nadaju sе ni prinosima ni zaradi ukoliko sе klima u najskorijе vrijеmе nе izmijеni. Kiša jе potrеbna kamilici, mеnti i pеršunu lišćaru, koji volе vlagu. U ataru Bavaništa u opštini Kovin

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.