NavMenu

Najuspješniji partneri Microsoft BiH distributera CT Computers BA uživali u New York-u

Izvor: eKapija Četvrtak, 07.07.2011. 12:08
Komentari
Podeli

Baš kao i ranijih godina CT Computers BA je prošlog mjeseca organizovao nagradnu igru za svoje partnere. Oni su u okviru takmičenja pod sloganom "Putovanje iz snova" bili u prilici da odaberu zemlju u koju žele putovati i da prodajom odabranih Microsoft proizvoda iz asortimana CT Computers BA, kao jednog od Microsoft distributera u BiH, sakupljaju bodove i uđu u konkurenciju za osvajanje putovanja u najveći i najuzbudljiviji grad SAD.

Bilo je ukupno 7 dobitnika, predstavnika najuspješnijih partnera CT Computers BA koji su tokom takmičenja sakupili najviše bodova: Denis Kalin (Ava Com), Željko Božić (King), Naid Karabašić (Tehnomax), Zikreta Smajlović (Spin), Rade Vojvodić (MF Software), Amir Mulalić (ConexIT) i Tiho Pandža (Net).

Organizatori osmodnevnog putovanja bili su izvršni direktor CT Computers BA Damir Fetahagić i brand manager za kompaniju Microsoft Aleksandar Daić.

"Iskreno vjerujem da smo našim partnerima uspjeli pomoći, između ostalog i ovakvim aktivnostima da osjete dodatnu vrijednost u poslovanju. Sada je vrlo bitno održati kontinuitet poslovnih uspjeha, a svakako pokušati i inventivno djelovati. Treba zadržati duh koji nas pokreće ka novim poslovnim uspjesima, a onda te uspjehe zajedno slaviti, pa i na ovakav način. Grad je potvrdio sve priče i slike o brzom „busy“ životu iz filmova, čak i više. Mogao bih reći da postoji potpuna analogija sa brzinom i tempom posla kojim se mi bavimo, pa smo se dobro i brzo snašli u tom okruženju", izjavio je direktor CT Computers BA, Damir Fetahagić, o samoj ideji kao i putovanju.

Partnerski tim je tokom putovanja imao prilike da posjeti brojne znamenitosti jednog od najdinamičnijeg grada na svijetu kao što su Empire State Building, Metropolitan muzej, Američki prirodnjački muzej, Muzej moderne umjetnosti, Guggenheimov muzej, Kip slobode i mnoge druge.

Slične akcije se planiraju i za ubuduće, a u cilju podsticanja zdrave konkurencije i ostvarivanja još boljih poslovnih rezultata.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.