NavMenu

UIO konačno traži novi prostor za smještaj glavne kancelarije i banjalučkog centra

Izvor: eKapija Srijeda, 13.12.2023. 15:27
Komentari
Podeli
(Foto: Senka Trivić)
Uprava za indirektno oporezivanje BiH je raspisala javni oglas za kupovinu objekta za smještaj glavne kancelrarije i regionalnog centra Banjaluka, koji treba prema propozcijama da bude smješten u užem gradskom području.

Za te potrebe traži se poslovni objekat od 16.000 m2, koji ima kancelarijski od 10.000 m2 i višenamjenski prostor od 2.000 m2 i praking minimalno na površini od 4.000 m2. Pored toga parking prostor treba da je uređen i osvijetljen, a objekat da ima svu potrebno imovinsko-pravnu dokumentaciju, navedeno je u oglasu.

Ponude se mogu dostaviti do 17. januara do 12 časova, nakon čega će se izvršiti i njihovo otvaranje. Detalji su dostupni OVDJE.

Ponuđači će biti bodovani prema određenoj formuli, a u formulu ulazi ukupan broj bodova, broj bodova koje je ponuđač dobio za ponuđenu cijenu (najniža cijena) i broj bodova koje je ponuđač dobio za kvalitet gradnje, estetske i funkcionalne karakteristike.


Maksimalan broj bodova je 80 i to se dodjeljuje onome koji ponudi najnižu cijenu.

Podsjećamo, krajem jula Vijeće ministara BiH je odobrilo novac za kupovinu zgrade, tako da UIO na raspolaganju ima 69,5 miliona KM za ovu namjenu.

Uprava je u više navrata pokušavala da kupi objekat za smještaj u Banjaluci, a na posljednji javni poziv stigla im je ponuda da 17.020 kvadrata poslovnog prostora plate 84,2 mil KM bez PDV-a, odnosno 98,5 mil KM s PDV-om. Ponuđeni objekat je u okviru kompleksa koji u centru Banje Luke gradi kompanija Grand Trade.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.06.2024.  |  Saobraćaj

U KS planirana izgradnja 17 novih unificiranih stajališta za vozove

Na području pet općina u Kantonu Sarajevo: Novi Grad, Hadžići, Ilijaš, Vogošća i Ilidža, planirana je skora izgradnja 17 novih unificiranih stajališta za vozove. Ovo je jedan od bitnijih projekata za poboljšanje uslova putnicima, sigurniji saobraćaj, kao i stvaranje pretpostavki za popularizaciju vozova kao udobnog i ekološki prihvatljivog načina prevoza. Poruke su ovo sa sastanka kojeg je premijer Nihad Uk organizovao s generalnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.