NavMenu

Značaj povjerenja u liderstvu - Online predavanje poznatog harvardskog psihijatra Frenka Andersona 9. decembra

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 04.12.2023. 13:15
Komentari
Podeli
(Foto: Balance to Business)
Poznati harvardski psihijatar Frenk Anderson održaće 9. decembra, prvi put na Balkanu, dvočasovno online predavanje sa Jelenom Vuletić ACC, akreditovanim ICF koučom za liderstvo i somatiku.

Predavanje na temu "Značaj povjerenja u liderstvu" će se održati u okviru Akademije somatskog liderstva, u organizaciji Balance2Business.

Međunarodno priznati autor Anderson će govoriti o ponašanjima koja podstiču povjerenje unutar tima ili kompanije da bi lideri efikasno upravljali promjenama.

Ovo su samo neka od pitanja i stavova o kojima će biti riječi na predavanju:

- Da li ste znali da povjerenje osnažuje zaposlene? Kada zaposleni imaju povjerenja u svoje vođe, osjećaju se bezbjedno i ohrabreni da izraze svoje ideje i mišljenja, čak i kada se razlikuju od onih svojih nadređenih.

- Da li povjerenje zavisi od otvorene i transparentne komunikacije. Lideri kojima se vjeruje otvoreno komuniciraju o ciljevima, izazovima i strategijama organizacije.

- Da li ste saglasni da se povjerenje ne gradi preko noći? Lideri koji dosledno slijede svoja obećanja, podržavaju članove svog tima.

U vremenima stalnih promjena, povjerenje služi kao stabilišuća sila koja omogućava zaposlenima i organizacijama da ne samo da prebrode oluje, već i iskoriste prilike za rast.

Povjerenje je dvosmjerna ulica. Lideri moraju i sami biti od poverenja da bi izgradili i održali povjerenje unutar organizacije.

Anderson na predstojeće predavanje donosi obilje stručnosti kao uspješan autor, psihijatar, terapeut, govornik i specijalista za traume sa više od tri decenije posvećenih proučavanju neurologije i tretmana trauma.

On u svojoj prezentaciji može da se osloni na svoje bogato iskustvo da istakne ključnu vezu između povjerenja i dobrog liderstva.

- Može naglasiti kako su njegovi jedinstveni uvidi u traume, neurologiju i terapeutske prakse omogućili prepoznavanje ključne uloge povjerenja u liderstvu. Prikazujući praktične strategije, podržane svojim dubokim razumijevanjem ljudskog ponašanja i isceljenja, Frenk će ne samo inspirisati vaš tim, već im pružiti i korisne metode koje mogu primijeniti - poručuju organizatori.

Stvarni primjeri iz njegove bogate karijere poslužiće kao ubjedljive ilustracije, jačajući opipljive benefite njegovanja povjerenja i sigurnosti unutar timova.

Ukoliko želite da budete dio predavanja Frenka Andersona i iz prve ruke naučite više o povjerenju u liderstvu, prijavite se OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.02.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Kako napreduje gradnja brze ceste Lašva - Nević Polje (VIDEO)

Na novom snimku iznad gradilišta brze ceste Lašva - Nević Polje prikazan je završetak još jednog mosta u Novoj Bili kod Viteza. Podsjećamo ugovor o izgradnji brze ceste Lašva - Nević Polje (LOT 5) potpisan je 26. aprila 2022. godine, a vrijednost ugovorenih radova je 74.904.570 KM. Izgradnja LOT-a 5 podrazumijeva izgradnju dijela brze ceste od petlje Vitez izlaz iz poslovne zone do petlje Nević Polje, a finansira se sredstvima iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.