NavMenu

Godišnja konferencija o malim i srednjim preduzećima u BiH 5. decembra u Sarajevu

Izvor: eKapija Petak, 01.12.2023. 12:12
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shutterstock/Kinga)Ilustracija
Eda - Agencija za razvoj preduzeća i SERDA - Sarajevska regionalna razvojna agencija u saradnji sa UNDP-om BiH, uz podršku Ambasade Švedske u BiH kroz projekte "Napredna implementacija Akta o malom biznisu u BiH2EU - SBA u BiH2EU" i "Challenge to Change, C2C 3.0" organizuju 6. godišnju konferenciju o malim i srednjim preduzećima u BiH na temu "Projektna podrška održivom razvoju MSP u BiH – (ne)naučene lekcije" koja će se održati u utorak, 5. decembra 2023. godine, u hotelu Hills (Butmirska cesta 18, Ilidža, Sarajevo), sa početkom u 11:00.

Konferencija treba da doprinese ubrzanju dinamike promjena u preduzećima i privredi BiH na pravcu pametnog rasta i održivog razvoja. Koncipirana je kao svojevrstan zajednički osvrt na aktuelne prakse i instrumente podrške održivom razvoju malih i srednjih preduzeća (MSP) u BiH od strane međunarodnih projekata i donatora, te zajedničko otvaranje i pokretanje nove perspektive, koja bi u većoj mjeri uzela u obzir kompleksnost i specifičnosti konteksta i preduzeća u kojima se promjene dešavaju.

Učesnici konferencije će biti u prilici da svojim iskustvom, mišljenjima i prijedlozima doprinesu nalaženju djelotvornijih oblika podrške održivom razvoju malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini.

Agendu pogledajte OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.02.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Kako napreduje gradnja brze ceste Lašva - Nević Polje (VIDEO)

Na novom snimku iznad gradilišta brze ceste Lašva - Nević Polje prikazan je završetak još jednog mosta u Novoj Bili kod Viteza. Podsjećamo ugovor o izgradnji brze ceste Lašva - Nević Polje (LOT 5) potpisan je 26. aprila 2022. godine, a vrijednost ugovorenih radova je 74.904.570 KM. Izgradnja LOT-a 5 podrazumijeva izgradnju dijela brze ceste od petlje Vitez izlaz iz poslovne zone do petlje Nević Polje, a finansira se sredstvima iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.