NavMenu

PIT Adria Summit 7. i 8. decembra u Beogradu - Pozivaju se predstavnici proizvodnje, industrije i tehnologije na učešće (VIDEO)

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 27.11.2023. 10:22
Komentari
Podeli
(Foto: Bravaria Industrial Marketing)
Organizatori PIT Adria Summit-a: "Mjesto susreta proizvodnje i industrije na kojem morate biti!" pozivaju predstavnike proizvodnje, industrije i tehnologije na jedinstven regionalni stručni događaj koji će se održati 7. i 8. decembra u Beogradu, u hotelu Holiday Inn.

Prisustvo na ovom PIT događaju učesnicima će omogućiti

- ekskluzivan pristup najnovijim istraživanjima
- uvide u savremene industrijske trendove i tehnologije
- izvanrednu priliku da kompanije iz istog proizvodnog sektora dogovore partnerstva i zajednički nastup na inostranim tržištima, u interesu svih.

Organizator događaja je agencija za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing u saradnji sa Targer E&C, Kala Consulting, AC Serbia te brendom PIT Events.

- Njegujući prepoznatljivu tradiciju umrežavanja iz prethodnih godina te podržavajući jasnu snagu i ogormni potencijal poslovnih zajednica Adria regije, cilj nam je držati čvrst korak sa savremenim tokovima, generirati izuzetno poslovanje i trajne veze. Tokom rada ovog summit-a pružit ćemo analizu trenutnog stanja, obilje prilika za obogaćivanje znanja i iskustava te zajednička rješenja i zaključke, što će u konačnici proširiti horizonte mogućnosti za sve učesnike - ističu organizatori.

U periodima nestabilnih prilika, velikih ljudskih, društvenih i ekonomskih pritisaka, mijenjati stanje nabolje iz ugla znanja i stručnosti, profesije i kompetencija sasvim sigurno je pravo i dugotrajno rješenje. U tome smislu, PIT Adria Summit predstavlja početak kvalitativne transformacije industrije, proizvodnje i njima pripadajućih procesa.

Stručnjaci koji će nastupiti i ponuditi dragocjeno znanje i iskustvo jedan su od temelja ovog događaja: Božidar Radenković, Fakultet organizacionih nauka, Beograd/Srbija; Miodrag Milenković, Pulsec, Beograd/Srbija; Aleksandar Stanković, Mitsubishi Electric, Beograd/Srbija Zoran Đurđević, Kala Consulting, Beograd/Srbija; Tarik Kadrispahić, Targer E&C, Sarajevo/BiH; Jelena Pavlović, Coaching centar, Univerzitet u Beogradu/Srbija; Gordana Čolović, SE-ERGO, Beograd/Srbija & Nikola Maksimović, Beograd/Srbija; Mladen Miličević, UNCHAINED ROBOTICS, Paderborn/Nemačka; Pierluigi Ghione, Phoenix Consulting, Nemačka/Srbija; Radovan Jovanović, Uniplast d.o.o. Čačak/Srbija; Srđan Banović, Transfera, Beograd/Srbija; Semir Hrvić, Grupacija AS Holding, Sarajevo/BiH; Vesna Rašković Depalov, Enterprise Europe Network Serbia, Univerzitet u Novom Sadu; Samira Avdić, Bravaria Industrial Marketing, Sarajevo/BiH; Idriz Selimović, Praktischlean, Novo Mesto, Slovenija; Tijana Karaklić, Koučing centar, Beograd, Srbija.

Digitalizacija i automatizacija, vještačka inteligencija i njezina primjena u industriji, lanci snabdijevanja i Lean koncept, inovativnost i poduzetništvo teme su neraskidivo vezane za okruženja industrije i proizvodnje te nezaobilazne na putu ka društu uspjeha, znanja i kompetentnosti. Uz stručna izlaganja, učesnici će imati priliku slušati panel diskusije te prisustvati i učestvovati radionicama.

Usto, bit će govora i o problemima s kojima se suočava Adria regija, negativnim demografskim trendovima, prije svega odlasku mladih i stručnih te nedovoljnom oslanjanju na domaću inteligenciju i kompetencije na širem regionalnom planu.

- Ovaj događaj nudi intenzivan rad, analizu stanja i prilike za zajednička riješenja koja će obogatiti vaše poslovanje. Predstavlja ključni korak ka transformaciji industrije, proizvodnje i povezanih procesa. Pridružite nam se u ovoj dinamičnoj inicijativi koja mjenja percepciju ovih sektora i doprinosi razvoju konkurentnih društava - poručuju organizatori.

Partneri PIT događaja: FON, SE-ERGO, Privredna komora Crne Gore.
Institucionalni partner: IFC, 3D Grupa
Sponzori: Transfera, PULSEC, Cube Consulting, Mazak, Praktischlean, Mitsubishi Electric, Topomatika, IZIT, Tehnoprogres, Maverick Consulting.

Business media partner: IRT, FENA, Akta.ba, Nedeljnik, MojPosao.ba, Industrija.

Medijski pokrovitelji: eKapija, Manager.ba, Namjestaj.shop, PIT.ba, Kvalitet, JaTrgovac.

Pruoučiti agendu te prijaviti učešće možete putem linka PIT Adria Summit 2023.

Za dodatne informacije pišite na: bravaria@bravaria.ba.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.02.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Kako napreduje gradnja brze ceste Lašva - Nević Polje (VIDEO)

Na novom snimku iznad gradilišta brze ceste Lašva - Nević Polje prikazan je završetak još jednog mosta u Novoj Bili kod Viteza. Podsjećamo ugovor o izgradnji brze ceste Lašva - Nević Polje (LOT 5) potpisan je 26. aprila 2022. godine, a vrijednost ugovorenih radova je 74.904.570 KM. Izgradnja LOT-a 5 podrazumijeva izgradnju dijela brze ceste od petlje Vitez izlaz iz poslovne zone do petlje Nević Polje, a finansira se sredstvima iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.