NavMenu

Promoteri Termalne Rivijere Ilidža obradovali Sarajlije nagradnim kuponima

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 27.06.2011. 14:46
Komentari
Podeli

Veseli šetači, promotori Termalne Rivijere Ilidža, jučer su na ulicama glavnog grada BiH podijelili prolaznicima nagradne kupone, te nastavili svoj pohod prema omiljenom okupljalištu Sarajlija tokom ljeta, Termalnoj Rivijeri Ilidža.

Nakon prošlogodišnje "Vesele šetnje kroz grad" koja je organizovana u suradnji sa ekipom „Srce puno osmijeha“, prolaznici i šetači ulica glavnog grada BiH su i jučer mogli vidjeti neobičan prizor. Četvero mladih ljudi je pod punom opremom za plažu prošetalo glavnom ulicom grada Sarajeva. Donoseći tako dašak sarajevskog mora, Termalne Rivijere Ilidža, promoteri su prolaznicima podijelili i vrijedne nagrade. Čak 1000 prolaznika je nagrađeno kuponima za Termalnu Rivijeru Ilidža. Nakon uspješno obavljene misije su se pridružili kupačima na otvorenim bazenima Termalne Rivijere Ilidža.

"Bilo je interesantno gledati reakcije prolaznika, s obzirom na to kako smo bili obučeni, u laganijoj odjeći sa peškirima za plažu. Iskoristili smo ovaj sunčan dan da šetače počastimo nagradnim kuponima ali i da ih podsjetimo da more ipak nije tako daleko i da su na sarajevskom moru uvijek dobrodošli. Posebno su nam se zahvaljivali oni prolaznici kojima smo dali odličnu ideju kako provesti opuštajući vikend", izjavila je Selma Pleho, vođa promotera Termalne Rivijere Ilidža.

Na površini od 15 hektara, Termalna Rivijera Ilidža svojim posjetiocima nudi prijatno opuštanje i aktivan odmor na unutrašnjim i vanjskim bazenima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.