NavMenu

Nezaboravan odmor moguć i u BiH: Aquareumal uveo All Inclusive usluge

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 27.06.2011. 12:41
Komentari
Podeli

Aquareumal u Fojnici prvi je u Bosni i Hercegovini uveo All Inclusive usluge, a sve posjetioce koji se ovo ljeto odluče provesti odmor ili vikend u ovom malom i prekrasnom bh. gradiću u Aquareumalu čeka mnoštvo iznenađenja, naročito u Aquaparku koji se nalazi u u sklopu Aquareumala.

Anida Ramić PR kompanije Aquareumal za ekapija.ba kaže da Aquapark Fojnica nudi rekreacioni bazen sa nezaboravnim vodenim efektima: podvodne masaže, whirpool jame, gejzire, slapove, topove i vodene tokove.

"Tu su uređene travnate, pješčane i kamene plaže sa suncobranima i ležaljkama, ali i wellness masaže pod baldahinima. Ono što je bitno istači jeste da veliku pažnju ovog ljeta poklanjamo najmlađima. Tako, pored velikog bazena imamo i dječiji bazen, park za djecu sa toboganima, ljuljačkama, klackalicama te voznim parkom kao i prostor za previjanje beba", kaže Ramić, naglašavajući kako je u Aquareumalu u toku akcija "Vodeno srce za djecu" koja podrazumjeva besplatan ulaz za djecu u pratnji odrasle osobe. Akcija traje do 7. jula.

Goste Aquareumala očekuje i animacijski program za djecu i odrasle kao i zabavni sadržaji poput malog fudbala, odbojke na pijesku, stolnog tenisa te brojne kulturno-zabavne i sportske manifestacije.

(Apartmansko naselje u Fojnici)

Na prostoru Aquaparka se nalaze i ugostiteljski sadržaji: jedrenjak "Victoria" uz nezaboravne gastronomske specijalitete, pizzeria i open barovi sa egzotičnim koktelima.

"I najvažnije, u našem Aquaparku se koristi nadaleko čuvena fojnička termalna voda, temperature 28°C koja se priprema u skladu sa DIN standardom. Objekat je fizički obezbjeđen, posjeduje spasilačku službu i tim hitne medicinske pomoći. Što se tiče cijena u Aquaparku, one su prilagođene standardu stanovništva. Tako cijene dnevnih ulaznica su: za odrasle šest KM, za djecu četiri KM, porodična karta je 16 KM a karta za noćno kupanje vikendom pet KM", naglašava Ramić.

Za sve one koji odluče doći na ljetovanje u Fojnicu kompanija Aquareumal pripremila je sedmodnevni aranžman u luksuznim apartmanima "Aquareumal", sa mogućnošću odabira polupansion ili All inclusive usluge.

E. Kokor

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.