NavMenu

Kreće treća faza izgradnje ceste u zoni Bare u Čitluku - Firme Kopex Dodig i Bijeljina put izvode radove vrijedne više od 850.000 KM

Izvor: eKapija Četvrtak, 23.11.2023. 08:52
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: David Tadevosian/shutterstock.com)Ilustracija
Ugovor o izgradnji prometnice od Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića do spoja sa cestom R425 – III faza (spojna cesta M17.4 – R 425) u zoni Bare u Čitluku danas su potpisali Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk ispred naručitelja radova i Ivica Dodig, ispred izvođača radova konzorcija Kopex Dodig Čitluk – Bijeljina put.

Ugovor o izvođenju radova potpisan je na temelju rezultata provedenog otvorenog postupka javne nabave.

Predmet ugovora je izvođenje treće faze radova na spomenutoj prometnici, a cijena radova koji su predmet potpisanog ugovora iznosi 854.100 KM, saopćeno je na općinskom sajtu.

Potpisivanjem ugovora izvođač radova obvezao se radove, koji su predmet ugovora, izvesti u roku od 120 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.02.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Kako napreduje gradnja brze ceste Lašva - Nević Polje (VIDEO)

Na novom snimku iznad gradilišta brze ceste Lašva - Nević Polje prikazan je završetak još jednog mosta u Novoj Bili kod Viteza. Podsjećamo ugovor o izgradnji brze ceste Lašva - Nević Polje (LOT 5) potpisan je 26. aprila 2022. godine, a vrijednost ugovorenih radova je 74.904.570 KM. Izgradnja LOT-a 5 podrazumijeva izgradnju dijela brze ceste od petlje Vitez izlaz iz poslovne zone do petlje Nević Polje, a finansira se sredstvima iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.