NavMenu

Prosječna cijena stanova u novogradnji iznosi 2.690 KM po kvadratu

Izvor: Klix Srijeda, 22.11.2023. 11:34
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: pexels)Ilustracija

Prosječna cijena prodatih novih stanova u Bosni i Hercegovini u trećem kvartalu ove godine iznosila je 2.690 KM po metru kvadratnom.

U poređenju sa prosječnom cijenom prodatih novih stanova po metru kvadratnom u 2022. godini, prosječna cijena je veća za 10,1 posto, a u odnosu na treći kvartal 2022. veća je za četiri posto, objavila je Agencija za statistiku BiH.

Broj prodatih novih stanova u trećem kvartalu iznosio je 953 i u odnosu na isti kvartal prethodne godine veći je za 5,5 posto, te veći za 5,7 posto u odnosu na prosječan broj prodatih novih stanova u 2022.


Površina prodatih novih stanova u trećem kvartalu ove u odnosu na isti kvartal prošle godine veća je za 8,2 posto, a u odnosu na prosječnu površinu prodatih novih stanova u 2022. veća za 9,1 posto.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.07.2024.  |  Energija, Građevina

Izgradnja MHE na izvoru rijeke Une - Resorno ministarstvo iz RS zahtijeva od Hrvatske da zaustavi radove

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske najoštrije osuđuje izvođenje radova na izgradnji male hidroelektrane na izvoru rijeke Une, u selu Donja Suvaja, opština Gračac, Republika Hrvatska, i zahtijeva od nadležnih institucija susjedne države da smjesta nalože zaustavljanje radova i vraćanje područja u prvobitno stanje. - Кao institucija nadležna za sprovođenje ESPO konvencije i SEA

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.