Izvor: eKapija | Subota, 25.06.2011.| 08:27
Izdvojite članak Odštampajte vijest

REDAH: Javni poziv za uključivanje pružatelja savjetodavnih usluga za mala i srednja poduzeća

(Foto: b)

Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu (REDAH) objavila je javni poziv za uključivanje pružatelja savjetodavnih usluga za mala i srednja poduzeća u proces akreditacije konzultanata specijalista u "Shemi savjetovanja za poslovne subjekte``.

U suradnji s FIRMA projektom koji financiraju Američka agencija za međunarodni razvoj USAID i Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju – Sida, REDAH nastavlja s radom Sheme savjetovanja za poslovne subjekte za pružanje subvencija poduzetnicima, kroz sustav savjetovanja od strane obučenih i akreditiranih konzultanata specijalista, priopćeno je iz REDAHA-a.

Za potrebe realizacije projekta REDAH će vršiti proces obuke i akreditacije konzultanata specijalista iz svih oblasti podrške poduzetništvu, i to specijalističke vrste konzultacija za mala i srednja poduzeća u sektorima turizma, drvoprerađivačke i metaloprerađivačke industrije.

Više informacija o javnom pozivu kao i potrebnu natječajnu dokumentaciju može se pronaći na web stranici REDAH-a www.redah.ba.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.