NavMenu

Prvi Sajam inovatora i investitora 1. decembra u Banjaluci, prijave u toku

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 13.11.2023. 15:11
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shutterstock.com)Ilustracija
Gradska razvojna agencija u saradnji sa Gradom Banjaluka, organizuje 1. decembra 2023. godine, prvi put u Banjaluci u Domu omladine sa početkom u 10:00 časova, Sajam inovatora i investitora, koji ima za cilj da predstavi najbolje prototipe i inovacije inovatora širom Republike Srpske potencijalnim investitorima i organizacijama koji nude brojne programe podrške za razvoj inovacija.

Kako su naveli iz Gradske razvojne agencije, Sajam ima za cilj da:

  • Poveže inovatore i investitore;
  • Omogući razmijenu ideja i iskustava stručnjaka i entuzijasta iz različitih oblasti;
  • Pruži priliku inovatorima da svoje ideje, proizvode ili usluge predstave široj publici i medijima, što može doprinijeti većoj vidljivosti i promociji njihovih projekata.
  • Stvori partnerstava zahvaljujući kojim inovatori mogu pronaći potencijalne partnere, klijente ili distributere za svoje proizvode ili usluge.
  • Podstiče inovacija kroz inovativne ideje i tehnologije, što može inspirisati druge učesnike da razvijaju nove projekte i doprinesu razvoju inovacija u određenoj oblasti.
  • Predstavi savremene trendova i tehnološke inovacije svim učesnicima u cilju održavanja konkurentnosti.
  • Identifikuje potencijalne prilike za finansijsku podršku za dalji razvoj svojih inovativnih rješenja.

Sajam inovatora i investitora je pravo mjesto za sve one koji žele da predstavnicima privrede širom Republike Srpske predstave rješenja koja mogu biti primjenljiva u različitim industrijama. Svi učesnici mogu da očekuju ključne informacije potrebne za komercijalizaciju svoje inovacije, načine apliciranja za različite grantove podrške inovatorstvu, B2B sastanke ali i intenzivno umrežavanje sa javnim i privatnim sektorima za uspostavljanje i širenje uspješnih poslovnih odnosa, saopšteno je iz gradske uprave.


Svoje inovacije i patente mogu da predstave: inovatori, naučnici i istraživači sa fakulteta, organizacije inovatora, studenti sa gotovim prototipom ili inovacijom, učenici srednjih škola sa realizovanom idejom ili inovacijom, te startapi.

Prijave za učešće i izlaganje inovacija i prototipa su otvorene do 27. novembra 2023. godine, a inovaciju ili patent je moguće prezentovati popunjavanjem sljedećih podataka koji se nalaze u elektronskoj formi na ovom linku. Pravo učešća imaju gore navedene kategorije.

Za dodatne informacije o načinu učešća i formi prijave, svi zainteresovani inovatori se mogu informisati putem web sajta: www.cidea.org, elektronske pošte: olivera.kovacevic@cidea.org, dkurusic96@gmail.com, ili na broj telefona: +387 65 365 361.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.