NavMenu

Na Ciglanama otvoren 5D-CADD IT Shop & Servis

Izvor: eKapija Srijeda, 15.06.2011. 09:05
Komentari
Podeli

Udovoljavajući potrebama svojih kupaca, u prvom redu kada je u pitanju maloprodaja i servis, firma 5D-CADD d.o.o. Sarajevo je početkom juna otvorila svoj 5D-CADD IT SHOP & SERVIS u sarajevskom naselju Ciglane, u ul. Husrefa Redžića br. 1.

Početkom godine 5D-CADD je pokrenuo beta verziju online portala www.kupiprinter.ba za prodaju ispisnih uređaja i potrošnih materijala, gdje kupci na jednom mjestu mogu pronaći detalje i cijene o printerima, multifunkcijskim uređajima, ploterima, fiskalnim uređajima.

"S obzirom da je projekat zamišljen i kao online shop gdje kupac naruči printer i koji mu se isporučuje na adresu bilo gdje u Bosni i Hercegovini, ukazala nam se potreba da kompletan proces ispratimo i validnim izdavanjem računa, što je u konačnici i dovelo do otvaranja našeg maloprodajnog shopa. Ovom prilikom želim istaći da su do sada projekat KupiPrinter.ba aktivno podržale kompanije Canon i ZCorporation", kazao je direktor 5D-CADD d.o.o. Sarajevo Dino Selimović.

U ovom malom shopu na Ciglanama su dostupni desktop printeri i računari, monitori, prenosni računari (laptopi), periferni uređaji - tastature, miševi, kao i web kamere, te multimedijalni playeri, a poseban dio zauzima ponuda Canon digitalnih kompaktnih i SLR foto-aparata. Od brandova koji su zastupljeni, pored Canona, ističu se i HP, Lenovo, Asus, Acer, Genius, Lexmark, Epson, Manhattan, E.S., Silicon Power...

Pored shopa, firma 5D-CADD d.o.o. Sarajevo od sredine 2011. godine nudi usluge servisa i održavanje informacionih tehnologija i opreme.

"Želja nam je da naši klijenti, fizička i pravna lica, na jednom mjestu mogu imati potpunu podršku kada su pitanju informacione tehnologije i podrška za njihovu opremu i poslovanje. Pored potpune usluge koju pružamo kada je u pitanju fiskalizacija poslovanja i održavanje fiskalnih sistema, u našem servisu na Ciglanama možete dobiti i besplatne savjete i pomoć u vezi opravka računara, printera, monitora, laptopa..." – kazao je Edin Dorić, šef servisa u 5D-CADD d.o.o. Sarajevo.

Poslovne solucije, poput naprednih 3D tehnologija, velikoformatnih printera i skenera, te relacije sa poslovnim partnerima sada su odvojene u poslovnoj jedinici koja je fokusirana na rad sa biznis klijentima i koja se također nalazi na Ciglanama, ali na adresi Hakije Kulenovića 1.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.