NavMenu

Cinema City: Dolazi nastavak blockbuster serijala "X-Men: prva generacija"

Izvor: eKapija Srijeda, 08.06.2011. 09:49
Komentari
Podeli

Multiplex Cinema City u novoj filmskoj sedmici kreće sa prikazivanjem novog nastavka stripovskog blockbuster serijala, najavljuje uvođenje dugo očekivane usluge telefonske rezervacije ulaznica, te nastavlja održavanje usluge Ladies Night u utorak 14. juna.

Program Cinema City od 09. juna predvodi stripovski spektakl "X-Men: prva generacija" (X-Men: Fisrt Class). Nastao prema planetarno popularnom stripu kojeg je za Marvel davne 1963. godine uradio kultni autor Stan Lee blockbuster filmski serijal započeo je davne 2000. godine sa originalnim filmom Bryana Singera koji je na kino blagajnama širom svijeta inkasirao gotovo 300 miliona dolara.

Zahvaljujući velikom uspjehu na kino blagajnama i sjajnim kritikama Singer 2003. godine radi nastavak "X2" koji je premašio zaradu originala sa preko 400 miliona dolara na svjetskim blagajnama a nakon toga Brett Ratner premašuje oba filma sa trećim nastavkom "X-Men: Posljednja odbrana" koji je 2006. godine inkasirao preko 450 miliona dolara.

Zahvaljujući spin-off filmu "Wolverine" iz 2009. godine i sjajnim kritikama te zaradi od gotovo 400 miliona dolara serijal opstaje do novog nastavka "X-Men: prva generacija" koji je proteklog vikenda nošen hvalospjevima kritike i publike bez konkurencije osvojio prvo mjesto na top listi najgledanijih filmova na američkim kino blagajnama sa trodnevnom zaradom od preko 56 miliona dolara.

Novi film koji nas vraća u 60-te godine prošlog vijeka i upoznaje sa nastankom univerzuma X-Men rediteljski potpisuje sjajni Britanac Matthew Vaughn, producent klasika "Snatch" i reditelj kritičarskog favorita "Layer Cake" te stripovskog spektakla "Kick Ass" dok u naslovnim ulogama gledamo plejadu nadolazećih zvijezda koju predvode James McAvoy, junak akcije "Wanted", Michael Fassbender, proslavljen ulogom u klasiku Quentina Tarantina "Prokletnici" te mlade ljepotice Rose Byrne, Jennifer Lawrence i January Jones.

Prije no što su Charles Xavier i Erik Lensherr uzeli imena Professor X i Magneto bili su najbolji prijatelji, radeći zajedno sa ostalim mutantima da zaustave najveću prijetnju koju je svijet ikada vidio. U procesu se među njima se stvara jaz koji će započeti vječni rat između Bratstva koje vodi Magneto i ekipe X-Men koju prevodi Professor X.

Cinema City od 09. juna pored nastavka prikazivanja anmiranog blockbustera "Kung Fu Panda 2" koji je u 3D sinhronizovanoj i 2D titlovanoj verziji u prvom vikendu prikazivanja privukao preko 1500 gledatelja najavljuje i novu dugo očekivanu uslugu telefonskih rezervacija ulaznica.

Od 16. juna će svi zainteresovani imati priliku ulaznice rezervisati na broj telefona 033 567 267 a rezervacije će se primati od ponedeljka do petka u terminu od 10:00 do 13:00 sati, petkom za dane vikenda. Broj ulaznica za telefonske rezervacije po projekciji biće ograničen a ova usluga će se naplaćivati. U narednoj sedmici od 16.juna na repertoar Cinema city stiže SF triler producenta Stevena Spielberga i reditelja JJ Abramsa "Super 8" te novi sinhronizovani animirani film studija Walt Disney "Medvjedić Winnie" koji je namjenjen onim najmlađim gledateljima.

Cinema City nastavlja sa uslugom Ladies Night u kojoj svakog utorka dame imaju svoje posebno večer u kojoj ulaznicu i specijalnu ponudu Cafe bara mogu dobiti po cijeni od samo 7 KM a za utorak 14. juni imaju u ponudi koktel Votka brusnica. Sa ulaznicom za Ladies Night dame u sedmici od 14. juna mogu u prodajnom salonu Alma Ras u BBI Centru ostvariti popust od 20 posto na kupovinu proizvoda te na projekcijama osvojiti poklon kupone za ovo prodajno mjesto.

Sve informacije oko prikazivanja blockbustera "X-Men: prva generacija", "Kung Fu Panda 2" i "Mamurluk 2", usluge telefonskih rezervacija ulaznica, promotivne akcije Ladies Night, usluge StudID ulaznica svakog ponedeljka, programa prikazivanja aktuelnih naslova, te usluga multiplexa Cinema City svi zainteresovani mogu pronaći na filmskom portalu www.cinemacity.ba na kojem svaki dan mogu naći i najnovije vijesti iz svijeta sedme umjetnosti. Informacije oko programa multiplexa i usluga korisnici mogu dobiti i putem info telefona: 033 567 288.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.