NavMenu

Počinje ljetnja sezona: Termalna rivijera Ilidža u subotu otvara vanjske bazene

Izvor: eKapija Četvrtak, 02.06.2011. 16:26
Komentari
Podeli

Termalna Rivijera Ilidža u subotu, 4. juna/lipnja 2011. otvara vanjske bazene, te za sve posjetitelje priprema cjelodnevni svečani program. Termalna Rivijera će svim svojim posjetiocima pružiti brojne i raznovrsne sadržaje za sve generacije tokom ljetnog perioda.

U duhu ljeta sve posjetioce, pored izvrsne cjelodnevne zabave na bazenima sa termalnom vodom, očekuje zabavno-animacijski program za sve generacije, ali i nagrade za vjerne goste. Pored ponude koja je na raspolaganju gostima tokom cijele godine, svečano će biti otvoreni vanjski rekreacijski bazen sa toboganom, vodenom gljivom, masažnim ležištima, i whirpooli, ističu iz Termi Ilidža.

"S nestrpljenjem smo čekali da nam vremenske prilike budu naklonjene da možemo sve naše posjetitelje počastiti svečanim otvorenjem vanjskih bazenskih sadržaja i pri tome ih nagraditi za njihovu vjernost prigodnim nagradama. Otvorenje vanjskih bazena označava početak ljetne sezone u Sarajevu i na Termalnoj Rivijeri Ilidža", izjavio je Asim Kulenović, direktor Termalne Rivijere Ilidža.

Termalna Rivijera Ilidža u ljetnom periodu, kao najatraktivnija destinacija Sarajlija tokom ljeta, broji i do 5 000 posjetioca dnevno koji se žele odmoriti i rashladiti tokom vrućeg sarajevskog ljeta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Izabrano pobjedničko rješenje za buduće zdanje Prirodnjačkog muzeja i Park prijateljstva u Beogradu - Pješački most do Velikog ratnog ostrva (FOTO)

Zgrada na čijoj fasadi se reflektuju obrisi obližnjeg Muzeja savremene umetnosti, panoramski točak, bogato ozelenjene pešačke staze, pristan za brodiće i veza sa Velikim ratnim ostrvom deo su zamisli prvonagrađenog rešenja na arhitektnosko-urbanističkom konkursu za područje Parka prijateljstva i budućeg zdanja Prirodnjačkog muzeja u ovom delu grada. Ovo rešenje, koje je nagrađeno sa 2,5 miliona dinara za taj prostor predložio je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.