NavMenu

NISSAN Assistance - Od 01. juna usluga za nova NISSAN vozila

Izvor: eKapija Utorak, 31.05.2011. 14:50
Komentari
Podeli

Od 1. juna/lipnja 2011. godine, stupa na snagu Ugovor o pružanju usluga "NISSAN Assistance" za nova vozila marke NISSAN.

NISSAN Assistance predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK d.o.o., HAK Usluge d.o.o. i Renault Nissan Hrvatska d.o.o. U okviru navedenog projekta, BIHAMK pruža usluge u BiH i Evropi, te sva nova vozila koja su prodana putem mreže ovlaštenih prodavača u Bosni i Hercegovini, imaju pokriće 3 godine ili 100.000 prijeđenih kilometara (što prije nastupi).

NISSAN Assistance organizuje usluge pomoći na cesti i dodatne usluge na području BIH i Evrope. U okviru usluga pomoći na cesti spadaju: otklanjanje kvara na vozilu, te ukoliko se kvar ne može otkloniti na licu mjesta, vozilo se transportuje do najbližeg ovlaštenog servisa. U slučaju saobraćajne/prometne nezgode, vozilo se također transportuje do najbližeg ovlaštenog servisa. U dodatne usluge spadaju: organizacija zamjenskog vozila, organizacija smještaja te i organizacija povratka kući/nastavka putovanja, te preuzimanje popravljenog vozila.

Korisnički brojevi telefona za NISSAN Assistance koji su dostupni 24/7/365:

0800 202 11 – free phone za pozive unutar BIH

+387 33 261 262 – za pozive iz inostranstva/inozemstva

Za kvarove koji uzrokuju nepokretnost vozila, a za koje je kriv vozač, vlasnik vozila ima pravo na 3 usluge pomoći na cesti (otklon kvara ili vuča) tokom godine.

Za vozila izvan pokrića, korisnik plaća sam sve usluge.

Usluge NISSAN Assistance ne mogu ostvariti vozila koja su odvezena do dilera/servisa bez prethodnog kontaktiranja Call Centra, također i vozila koja su sudjelovala u incidentima nastalim pod uticajem alkohola, droge ili drugih opojnih sredstava.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.