NavMenu

Najskuplje aplikacije za iPad

Izvor: eKapija Utorak, 31.05.2011. 08:57
Komentari
Podeli

Ako ste potrošili oko 700 dolara za novi iPad2 64GB Wifi + 3G i smatrate da biste mogli još malo trošiti, ove aplikacije su prava stvar za vas.

Ne trebate više trošiti vrijeme pretražujući iTunese i trošeći svoj (lako?) zarađeni novac na jeftine aplikacije za iPad koje stoje svega nekoliko dolara. Samo za vas ovdje su izabrane najskuplje aplikacije koje možete dobiti u App Storeu.

Magazin Most Expensive Journal je sastavio listu top 10 najskupljih aplikacija za iPad. Najeftinija stoji 299,99 dolara, a tri najskuplje su po 999,99 dolara svaka.

Aplikacija Touchchat HD – AAC with WordPower – stoji 299.99 dolara i namjenjena je onima koji imaju smetnji prilikom čitanja ovog članka na Net.hr-u, odnosno onima koji imaju problema u normalnoj komunikaciji bilo sa izgovorom ili s riječima.

Zahvaljujući aplikaciji MBA Learning Studio- Platinum Edition više nećete morati trčati po svoje skupo plaćene menadžerske vještine. Za cijenu od 299.99 dolara možete cjelokupni MBA studij nositi uvijek sa sobom u svom tabletu.

Tri najskuplje aplikacije, sve po cijeni od 999,99 dolara su Alchemist SMS koja korisnicima u metalurškoj proizvodnji i industriji recikliranja metalnih otpadaka pruža alat koji će im pomoći da smanje troškove siriovina, potom Intuition Control Solo WolfVision, licencirana tehnologija koja je revolucionalizirala video konferencije i BarMax CA and BarMax NY - aplikacija koja studentima prava pomaže da se pripreme za polaganje pravosudnog ispita.

Impactlab/net.hr/ekapija

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.