NavMenu

Saradnja kompanija TimoCom i Geodis: Desetine hiljada dodatnih ponuda za transport

Izvor: eKapija Srijeda, 11.05.2011. 12:01
Komentari
Podeli

Kao jedna od najvećih evropskih kompanija koja se bavi logistikom, mora smišljati načine da budu još efikasniji na međunarodnom nivou. To je uradila i francuska kompanija Geodis Group i došla do pravog rešenja: TimoCom Soft- und Hardware GmbH, koja u ponudi ima vodeću evropsku berzu transporta i tereta TC Truck&Cargo® kao i platformu za tendere TC eBid®, pružaće podršku kompaniji Geodis u otpremanju robe i na međunarodnom i na francuskom tržištu.

Početkom godine potpisani su ugovori o saradnji između kompanija Geodis i TimoCom. Od tada se sve brzo odvijalo: Već tokom prvog meseca Geodis je plasirao oko 33.000 ponuda preko TC Truck&Cargo®. Time su klijenti TimoCom-a svakodnevno imali na raspolaganju više od hiljadu dodatnih ponuda za teret - a broj svakodnevno raste. Naravno, i Geodis je profitirao od saradnje, jer samo TimoCom obezbjeđuje kontakt preduzeću koje se bavi logistikom sa više od 85.000 korisnika iz 44 zemlje Evrope. To je baš ono što je bilo potrebno preduzeću iz Pariza, koje pomoću kompanije TimoCom nastavlja svoju ekspanziju u Evropi.

Prava usluga

Presudno u opredjeljivanju Geodisa za TimoCom, pored dobre reputacije berze transporta, bila je aktivnost na međunarodnom tržištu i programski interfejs TC Connect. Tako je cijela kompanija Geodis Group širom Evrope povezana na TC Truck&Cargo®. Na ovaj način se izbjegavaju greške u prenosu i štedi se vrijeme, jer se ponude unose u samo jedan sistem i zatim se automatski prenose.

Christophe Gaultier, Geodis Direction Production & Qualité, naglašava strateški značaj koji za njegovo preduzeće ima saradnja sa TimoCom-om: "Preko svog snažnog međunarodnog razvoja Geodis želi da u svojim filijalama – zahvaljujući partnerstvu sa TimoCom-om - ponudi dobavljačima širi spektar. Uvođenje TimoCom-a kao interfejsa obezbeđuje našim korisnicima bolju produktivnost i daje im mogućnost daljeg razvoja. Važno je da sarađujemo sa pružaocima usluga koji nude visok stepen kvaliteta i sa berzom transporta koja pažljivo bira preduzeća za transport".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.