NavMenu

Telemach nastavlja sa inovacijama i novim uslugama

Izvor: eKapija Utorak, 10.05.2011. 15:02
Komentari
Podeli

Kompanija Telemach odlučila se na još jedan korak u poboljšanju svojih usluga sa ciljem dodatnog zadovoljstva svojih korisnika. Nove usluge se odnose na HBO Premium paket koji se sastoji od HBO HD kanala i HBO GO usluge.

Telemach D3 digitalna televizija, pored programa sa najboljim kvalitetom slike i tona i sadržajem za sve ukuse, pruža i uvijek nešto novo. "Od sada, pored postojećih sedam HD kanala, naši korisnici uživat će u novim kanalima visoke rezolucije!
HBO HD kanal Vam nudi najbolje filmove sa savršenom slikom i zvukom. Uz Animal Planet HD uživat ćete u svijetu divljih životinja i kućnih ljubimaca, a Travel Channel HD ima moć da donese pun doživljaj sa svih destinacija na svijetu. Uz kanal Food Network sa HD slikom i zvukom, svako od nas može osjetiti moć hrane i raznih internacionalnih specijaliteta", istakao je generalni direktor kompanije Telemach, Husejin Jusić.

Osim njih, tu je MTVNHD je prvi međunarodni televizijski kanal visoke definicije posvećen muzici. Uskoro u ponudi i kanal ESPN America HD koji će doneti bogat sadržaj sportskog programa, naročito zaljubljenicima u američke sportove, uz visok kvalitet slike i zvuka.

Svi korisnici Osnovnog Paketa D3 digitalne televizije, kao i korisnici analogne televizije mogu pratiti i novi kanal Crime & Investigation. Crime & Investigation je dokumentarni televizijski kanal posvećen istragama najtežih kaznenih i prekršajnih djela.

U skladu sa korporativnom strategijom, Telemach jedini na tržištu Bosne i Hercegovine donosi najnoviji HBO PREMIUM paket sa najkompletnijom ponudom i potpuno novi HBO HD kanal, kao i HBO GO uslugu,!

HBO GO usluga jedinstvena je kombinacija savremenih tehnologija koja svim korisnicima Telemach interneta omogućava da gledaju HBO filmove i serije na svom računaru u bilo koje doba dana ili noći na bilo kojoj lokaciji na prostoru bivše Jugoslavije i Bugarske!

HBO GO je ekskluzivna usluga koja će biti dostupna od polovine maja isključivo korisnicima Telemach interneta.

Tokom maja i juna celokupan HBO PREMIUM paket će biti dostupan bez dodatnog plaćanja svim postojećim Telemach HBO pretplatnicima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.