NavMenu

I Sony na listi CT Computers BA partnera

Izvor: eKapija Utorak, 26.04.2011. 11:49
Komentari
Podeli

Članica ComTrade grupacije, CT Computers BA je na svoju bogatu listu uglednih partnera dodala još jedno ime.

"Prošle nedjelje ugovor o saradnji i distribuciji sklopili smo sa kompanijom Sony - svjetskim gigantom u oblasti elektronike, audio i video tehnike, informaciono-komunikacionih i gaming uređaja. Time je ComTrade postao ovlašteni uvoznik i distributer Sony proizvoda za tržište Bosne i Hercegovine", saopćeno je iz CT Computers BA.

Ovim će biti omogućena kvalitetnija ponuda Sony-ja koji na svjetskom tržištu uspješno posluje više od šest decenija. Aktivnije prisustvo na tržištu BiH posebno će obradovati ljubitelje ovog brenda, nadaleko poznatog po inovacijama u svijetu elektronske opreme: od prvih kolor video kaseta preko vokmena i CD plejera do digitalnih kamkordera i "PlayStation" konzola.

"Kao lider na polju distribucije IT produkata i rješenja, CT Computers BA, ovim ugovorom uspješno nastavlja pratiti trend koji diktira globalno tržište, a to je definitivno primicanje i korespondiranje izmedju IT i consumer tehnologija i rješenja. Kao takvi, mi ćemo zajedno sa našom provjereno dobrom i kvalitetnom partnerskom mrežom, definitivno ucrtati put segmentu potrošacke elektronike, velikog imena Sony, paralelno sa najmodernijim IT rješenjima. Svakako da je ovo dodatna vrijednost za nas i naše partnere, a smijem reći, i za cjelokupno tržiste, na kojem je naša misija upotpunjena i ovim velikim brand-om", izjavio je izvršni direktor kompanije CT Computers BA , Damir Fetahagić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.