NavMenu

Poziv domaćim kompanijama za učešće na sajmu Momad 2023

Izvor: eKapija Utorak, 06.06.2023. 09:22
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay/Quinn Kampschroer)Ilustracija
VTK/STK BiH, uz tehničku podršku SIPPO, organizira dvodnevnu poslovnu posjetu predstavnika bosanskohercegovačkih kompanija "Međunarodnom sajmu modne odjeće, obuće i dodataka Momad 2023", koji je najveći sajam u južnoj Europi za predstavljanje novih modnih kolekcija, trendova, inovativnih brendova i maloprodajnih koncepata, a više informacija o sajmu, koji će biti održan od 15. - 17.9.2023. dostupno je na linku, prenosi agencija Zeda.

Usluge VTK/STK BiH

VTK/STK BiH u saradnji sa SIPPO će nakon odabira kompanija organizirati radionicu pripreme za učešće u poslovnoj posjeti, a radionica će sadržavati Informacije o sajmu MOMAD, informacije o tekstilnoj industriji na tržištu Španije, kao i pomoć kompanijama kod izrade liste potencijalnih partnera koji izlažu na ovom sajmu.

VTK/STK BiH će u saradnji sa SIPPO organizirati LinkedIn trening o temi "Kako pronaći i kontaktirati kupce putem LinkedIn mreže", te će bosanskohercegovačkim kompanijama dostaviti listu potencijalnih partnera kreiranu iz Hoovers baze (vodeća svjetska platforma za pronalazak potencijalnih partnera).

Organizator posjete VTK/STK BiH će svakoj odabranoj kompaniji učesnici (maksimum deset kompanija) obezbijediti novčanu subvenciju od 1.000 KM+PDV. Kompanije od subvencije imaju pravo pokriti troškove avio prevoza i/ili smještaja. VTK/STK BiH će sa svakom kompanijom potpisati Sporazum u kojem će biti definirana prava i obaveze organizatora i kompanija učesnica.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.11.2023.  |  Građevina, Saobraćaj

Slijedi izrada projektne dokumentacije za 160 km brze ceste od Bijeljine do Sokoca, kineski Šandong radiće analizu troškova

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je sa predstavnicima kineske kompanije Šandong o izgradnje brze ceste Bijeljina-Sokolac. Sastanku su prisustvovali i načelnici opština i gradova kroz koje će prolaziti više od 160 kilometara duga trasa. Za njih je realizacija ovog projekta strateški značajna za istočni dio Republike Srpske, jer će doprinijeti privrednom razvoju ove regije. Obezbijediće i bolju saobraćajnu

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.