NavMenu

Uskoro gradnja tribine na stadionu Rođeni u Mostaru - Do kraja sedmice tender

Izvor: eKapija Srijeda, 31.05.2023. 14:58
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Simple Photo Shot/shutterstock.com)Ilustracija
Fudbalski klub Velež će na stadionu Rođeni izgraditi novu južnu tribinu. Početak radova će biti veoma brzo, nakon što do kraja sedmice bude objavljen tender.

Upravni odbor FK Velež osigurao je finansijska sredstva za izgradnju južne tribine i nastavio sa odličnim obavljanjem posla. Prema nekim ranijim navodima, radovi će koštati oko 3 mil KM.

Ove sezone tu je bila smještena montažna tribina na kojoj su bili smješteni gostujući navijači. Očekuje se da će nova tribina imati između 3 i 4.000 mjesta. U sklopu nje biće smještena loža, prostorije za novinare i VAR soba, prenosi portal sportsport.ba


Što se tiče gostujućih navijača, oni će od naredne sezone, odnosno nakon izgradnje nove tribine, biti smješteni na zapadnu tribinu na kojoj se sada nalazi svečana loža.

To će ujedno smanjiti eventualne bliske susrete domaćih i gostujućih navijača, čime će se dodatno poboljšati sigurnost na stadionu.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.