NavMenu

Seminar "Finansije za neekonomiste" 1. juna u Banjaluci

Izvor: eKapija Utorak, 30.05.2023. 09:34
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: NicoElNino/shutterstock.com)Ilustracija
Ukoliko ste ambiciozni, spremni da postanete vrijedan resurs svakog privrednog subjekta, organizator posla i desna ruka upravljačkog kadra, ovladajte praktičnim znanjima i vještinamana na obuci "Finansije za neekonomiste", a koju organizuje Privredna komora Republike Srpske.

Seminar će se održati u prostorijama Komore, na adresi Branka Ćopića br. 6, 78000 Banja Luka, u četvrtak, 01.06.2023. godine, sa početkom u 10:00 časova.

Naime, prvi utisak koji privredno društvo ostavlja, na svoje klijente i poslovne saradnike, može biti presudan za njegovo uspješno poslovanje. Posao ekonomiste je zanimljiv, izazovan i zahtjevan, te kao takav traži multidisciplinarne vještine u obavljanju posla. Iz tog razloga cilj edukacije je usvajanje novih ili nadogradnja potojećih vještina i znanja, a koje se odnose na komunikaciju sa bankom, blagajničko poslovanje, upravljanje dokumentacijom, kalkulaciju troškova, vođenje evidencija kupaca i dobavljača, kao uvod u finansijsko računovodstvo, navode u pozivu PKRS.

Obuka je namjenjena osobama koje su zadužene za ekonomske poslove, a nisu ekonomske struke, takođe osobama koje su zaduženje za organizaciju i koordinaciju poslovanja, projekt asistentima, start up preduzetnicima, šefovima kabineta, administrativno-finansijskim koordinatorima, ličnim asistentima, izvršnim asistentima, finansijskim asistentima, poslovno-tehničkim sekretarima i ostalom administrativnom osoblju, koje u svom svakodnevnom poslu komunicira sa poslovnim partnerima.


Predavač na edukaciji je Željka Pilipović Vuleta, dipl.ecc sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom u privatnom, državnom i civilnom sektoru. Trenutno je na poziciji rukovodioca Odjela finansija. Takođe, predavač ima šestogodišnje radno iskustvo u nastavnom procesu sa studentima, a 15 godina radi kao predavač u oblasti finansija, računovodstva, analize finansijskih izvještaja za specijalizovane oragaizacije koje se bave edukacijama iz pomenutih oblasti. Sertifikovani je forenzički računovođa i stečajni upravnik.

Broj mjesta ograničen, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 051/493 -138. Kontakt osoba u PKRS je Željka Milić (zeljkaj@komorars.ba).

Program

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.09.2023.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije

Mladi inženjer u BiH pravi robote, koštaju do 250.000 EUR

Kada je diplomirao na Elektromašinskom fakultetu, mladi inženjer Asim Pedić iz Gračanice imao je dva izbora – spakovati kofere i, poput hiljada mladih, otići u druge razvijene zemlje, u kojima se znanje i rad cijene, ili ostati u svojoj državi pa pokušati ostvariti studentski san – konstruirati nešto što će pomoći ljudima. Te 2019. u skromnim uslovima, ali s jasnim ciljem Pedić je, s grupom inžinjera, krenuo u proizvodnju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.