NavMenu

UniCredit Bank i VISA nagradna igra: Plaćajte VISA karticama i osvojite putovanje za Pariz

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 11.04.2011. 13:54
Komentari
Podeli

U razdoblju od 1.4. do 1.7.2011.godine UniCredit Bank organizira nagradnu igru za svoje klijente, korisnike VISA kartica. VISA korisnici sudjeluju u nagradnoj igri ako naprave najmanje jednu transakciju plaćanja na prodajnom mjestu s minimalnim iznosom od 10 KM i mogu osvojiti glavnu nagradu - putovanje u Pariz za dvije osobe.

U tri mjeseca nagradne igre će biti izvučeno 15 dobitnika i svaki će dobiti po 500 KM na VISA Electron potrošačkoj kartici. Sve transakcije iz mjesečnih izvlačenja automatski ulaze i u izvlačenje za glavnu nagradu.

U nagradnoj igri "NAGRAĐUJEMO POVJERENJE!" sudjeluju svi korisnici VISA Electron kartica, VISA Classic kartica s odgodom plaćanja i VISA revolving kartica UniCredit Bank.

Prvi i drugi krug izvlačenja dobitnika VISA Electron potrošačkih kartica s pologom od 500 KM će se održati 6.5.2011. i 6.6.2011.godine. Treći krug izvlačenja dobitnika VISA Electron kartica i glavne nagrade, putovanja u Pariz, će se održati 7.7.2011.godine.

Rezultati će biti objavljeni osam dana od dana izvlačenja dobitnika u dnevnim novinama i na web stranici Banke (www.unicreditgroup.ba).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina

Banjaluka dobija stambeno-poslovni kompleks The Simphony, evo kako će izgledati (FOTO)

Rezidencijalno-poslovna zgrada pod nazivom Simfonija (The Simphony) biće izgrađena u Ulici olimpijskih pobjednika u blizini Gradskog stadiona i zgrade Rаdio-televizije Republike Srpske u Banjaluci. Investitor je ovo zemljište dobio kao zamjenu za parcelu starog kina "Kozara". Pripremni radovi na izgradnji velelepne zgrade počeli su prije nekoliko dana. Investitor (ista kompanija koja je stajala iza projekta Cinema tower) je objavio

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.