NavMenu

Završen Auto Moto Show: Sajam ispunio očekivanja

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 04.04.2011. 09:11
Komentari
Podeli

Prvi sajam automobila na prostoru Tuzlanskog kantona i Regije ispunio je očekivanja. Veliki broj građana posjetio je kompleks Panonskih jezera gdje se manifestacija održavala, a tražila se i karta više. Iako su se građani složili da su cijene izloženih modela uglavnom previsoke za ovdašnji standard, bili su sretni što konačno u svom gradu imaju priliku uživati u ponudi četveretočkaša.

No, ipak, na sajmu su ponuđene i brojne pogodnosti za kupovinu, od kreditiranja po nižim kamatnim stopama, do popusta na pojedine modele. Drugog dana sajma upriličene su promocije modela automobila Mercedes Benz SLS AMG-AC Star Živinice, Volkswagen Amarok-Nipex Tuzla, BMW X3-AC Tomić Sarajevo, Citroen C4-AC Pavić-Komerc Tuzla, Renault Latitude-AK Grabovičkić Tuzla te motocikala Čoperi. Izvučeni su i dobitnici vrijednih nagrada.

Treći dan Auto Moto Show-a bio je posvećen porodici pa su i prezentovani pretežno modeli namijenjeni upravo porodici. Za početak je Peugeot predstavio svoj novi porodični model 3008. Uslijedila je promocija terenca koji može zadovoljiti kako porodične tako i off road potrebe - Dacia Duster. Potom je na red došao BMW serije 5 u izvedbi GT, a onda SsangYong Korando. Između ovih "gabaritnih" vozila predstavnici Alfa Romea su predstavili sportsku ljepoticu Guillietu. Za sam kraj upriličena je promocija novog malog crosovera koji dolazi iz Nisana - Juke.

Osim nagrada koje su organizatori pripremili za posjetitelje sajma bilo je i nagrada i iz auto kuće Nipex. Oni su, naime, nagradili posjetioce njihovog salona na sajmu.

Organizatori Prvog Auto Moto Show-a, Radio Kameleon i Agencija Colosseum iz Tuzle, uz suoraganizaciju Auto media Grupe iz Sarajeva zadovoljni su viđenim u protekla tri dana. Posjeta koja je bila iznad očekivanja te pozitivne reakcije kako posjetitelja tako i učesnika sajma zadužuju da manifestacija preraste u tradicionalnu. S toga organizatori poručuju „Vidimo se i dogodine ...“

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Finansije

Lidl BH ponovo povećao kapital, sada je već riječ o velikom iznosu

Njemačka kompanija, odnosno njena ispostava u Bosni i Hercegovini – Lidl BH ponovo je povećala kapital. Osnivački kapital kompanije registrovane u Sarajevu sada iznosi 284,5 mil KM, odnosno preko četvrtine milijarde maraka, piše BiznisInfo.ba. Podsjećanja radi, kompanija se uveliko sprema za početak rada na našem tržištu. U izgradnji je nekoliko objekata, a proces zapošljavanja je u punom zamahu. Prema informacijama BiznisInfo.ba,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.