NavMenu

Novi kompaktni i povoljni višenamjenski ECOSYS uređaji formata A3 Kyocere Mite

Izvor: eKapija Utorak, 29.03.2011. 09:24
Komentari
Podeli

Kyocera Mita Europe predstavila je nove crno-bijele ECOSYS uređaje, koji u manje urede i radne grupe donose mogućnost ispisa dokumenata u formatu A3. Proizvodi FS-6025MFP i FS-6030MFP idealan su izbor firmama i ustanovama koje trebaju profesionalan, troškovno povoljan ispis i kopiranje dokumenata formata A3 u kompaktnom i pristupačnom uređaju.

Novi uređaji opremljeni su izuzetno intuitivnim dodirnim zaslonom u boji s navigacijom u stilu čarobnjaka. Navigaciju je moguće prilagoditi tako da korisnike vodi korak po korak kroz svakodnevne zadatke, kao što je recimo skeniranje, čime se smanjuje broj pogrešaka i potrošeno vrijeme. Upravljačke funkcije, kao što su dodjeljivanje korisničkog pristupa i kodovi za obračun troškova, omogućavaju jednostavno uključivanje novih višenamjenskih uređaja u postojeće sisteme upravljanja dokumentima.

Ognen Basarovski, direktor za proizvode u Kyocera Mita Europe, pojasnio je ideju vodilju pri razvoju novih uređaja: "U današnjim prilikama, kada je smanjenje troškova osobito važno, korisnicima treba uređaj koji nudi najviše funkcija po najekonomičnijoj cijeni. Uređaji FS-6025MFP i FS-6030MFP jednostavno se instaliraju, koriste i održavaju, uz niske troškove korištenja. Uređaji efikasno nude sve što očekujemo od višenamjenskih uređaja formata A4, a nude i ispis dokumenata formata A3".

FS-6025MFP i FS-6030MFP, kao što je uobičajeno za ECOSYS proizvode, koriste prednosti dugovječnih bubnjeva i ispisne tehnologije bez ispisnih uložaka. Time se garantuje velika pouzdanost i potrebno je manje održavanja, uz izuzetno niske troškove rada i malo otpadnog materijala. Zbog malih dimenzija idealni su za urede s ograničenim prostorom.

FS-6025MFP i FS-6030MFP sadrže napredne funkcije za poboljšanje efikasnosti korisnika, preuzete iz Kyocera Mitinih proizvoda više klase. U te funkcije uključena je jedinica za uvezivanje kapaciteta 500 listova, skeniranje u boji i prosljeđivanje na e-poštu, skeniranje i prosljeđivanje na osobni računar, skeniranje i pohrana na USB uređaj te ispis rezolucijei 600 tačaka po inču i kopiranje brzinom od 25 odnosno 30 stranica u minuti.

Novi uređaji nalaze se u ponudi Xenon forte za 4.587,00 i 5740,00 KM.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.