NavMenu

Prijedor: Uskoro završetak višenamjenskog objekta u centru Omarske

Izvor: eKapija Petak, 25.03.2011. 13:38
Komentari
Podeli

U narednih mjesec dana u Opštini Prijedor trebali bi biti završeni radovi na izgradnji višenamjenskog objekta u centru Omarske, jedne od najvećih prijedorskih mjesnih zajednica, potvrdila je za ekapija.ba Snežana Tasić, službenica za odnose s javnošću u Opštini Prijedor.

Radovi su počeli krajem septembra prošle godine, a u novom objektu će biti smješten dio administrativne službe, savjet MZ i Matični ured, dok će najveći dio zauzimati sala za vjenčanja.

Za ovaj objekat površine 230 kvadratnih metara opština je izdvojiti 350.000 KM, a izvođač radova je banjalučko preduzeće "Progres gradnja".

"Mještani smatraju da je poslije gotovo pedeset godina ovaj kraj zaslužio da ima jedan ovakav objekat. Ovdje živi veliki broj mladih i veliki broj parova se vjenčava, a do sada nisu imali uslova i prostora za te svečanosti tako da će sa završetkom radova ovo biti pravo mjesto za okupljanje mladih, pa i za vjenčanja", kaže Tasić, naglašavajući kako je potojeći objekat gdje je sada sjedište MZ i gdje su se obavljala vjenčana izgrađen 1946.godine.

Izgradnjom jednog ovakvog objekta biće kompletno uređen centar ove mjesne zajednice, gdje su do sada izgrađeni ili sanirani objekti osnovne škole, crkve, Dom MZ i policijska stanica.

E. Ko.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.