NavMenu

TORS nastavlja sa promocijom turističke ponude

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 21.03.2011. 13:35
Komentari
Podeli

Turistička organizacija Republike Srpske nastavlja sa promocijom turističke ponude naše zemlje na međunarodnoj sceni. Nakon sajmova u Brnu, Ljubljani, Pragu, Beogradu i Berlinu, pred njima su još dva međunarodna sajma u Zagrebu i Budvi.

Međunarodni sajam Crotour u Zagrebu, održaće se od 23. – 26. marta a na ovom sajmu TORS će svoju ponudu predstaviti na zajedničkom izložbenom prostoru sa Turističkom zajednicom FBiH.

Pored ovog sajma, TORS će učestvovati na Međunarodnoj turističkoj berzi i sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES, Budva 2011 koji se održava od 24. - 26. marta.

Partner TORS-a na ovoj manifestaciji je Lukavački sajam turizma.

Ove dvije sajamske manifestacije odlična su prilika da TORS predstavi ljetnu ponudu nekih od naših najatraktivnijih turističkih destinacija, sa posebnim akcentom na destinacije avanturističkog turizma, sve popularniji fly-fishing, ponude kratkih odmora sa obilascima kulturno-istorijskih atrakcija, te vikend pakete u našim ekskluzivnim hotelima, navode iz TORS-a.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.