NavMenu

Razvojna banka FBiH prodaje farmu za tov pilića u Gračanici

Izvor: eKapija Nedjelja, 12.03.2023. 19:09
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Bukhanovskyy/shutterstock.com)Ilustracija
Razvojna Banka Federacije Bosne i Hercegovine oglasila je prodaju farme za tov pilića i zemljišta uz privrednu zgradu ukupne površine 1.506 m2, u posjedu i vlasništvu banke 1/1. Najniža cijena iznosi 358.881 KM.

Prodaja se vrši po načelu "viđeno - kupljeno", u pravnom i faktičkom stanju, bez naknadnih prigovora i žalbi koji se odnose na predmet prodaje. Sve poreze i troškove oko prijenosa vlasništva snosi kupac.

Na prodaju su i pokretne stvari poput mašine za tkanje ćilima, dva kompresora zraka, četiri specijalne mašine za šišanje i sedam pištolja za tkanje, taftanje. Pokretne stvari se prodaju u kompletu, a najniža cijena iznosi 46.232 KM.

Zatvorene ponude za javnu prodaju "Poslovne zgrade i zemljišta u Stjepan Polju u općini Gračanica", dostavljaju se najkasnije do 24. marta ove godine putem pošte ili na protokol na adresu: Razvojna banka Federacije Bosne i Hercegovine, Igmanska br. 1, 71000 Sarajevo, uz naznaku na koverti "Ne otvaraj - Za komisiju za prodaju imovine - komision", prenosi agroglub.ba.

Detalje javne prodaje možete pogledati OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.