NavMenu

Balkan Investment Bank izdala Visa Platinum karticu - najprestižniju karticu u BiH

Izvor: Fena Četvrtak, 03.03.2011. 09:28
Komentari
Podeli

Balkan Investment Bank je, kao krunu desetogodišnjeg poslovanja, izdala najprestižniju platnu karticu na tržištu Bosne i Hercegovine - Visa Platinum karticu.

Ova kartica pripada grupi Visa Premium proizvoda i njenom korisniku pruža najviši nivo usluge, bilo kad i bilo gdje.

Namijenjena je osobama visokog društvenog i poslovnog statusa, osobama koje mnogo putuju, te vode dinamičan i sadržajan društveni i kulturni život.

"Sa željom da građanima BiH, koji žive dinamičnim životom i čiji životni stil zahtijeva savršenu organizaciju vremena, omogućimo vrhunsku uslugu i prepoznatljivost koja im pripada, izdali smo Visa Platinum karticu - najprestižniju karticu na našem tržištu i na taj način im omogućili da svoje najprofinjenije i posebne potrebe zadovolje na najprestižniji i najekskluzivniji način", izjavio je direktor Balkan Investment Bank Edvinas Navickas.

Visa Platinum kartica pruža brojne finansijske i druge povlastice, vrhunski kvalitet i dosljednost usluge u zemlji i inozemstvu, a vlasniku ove kartice Balkan Investment Bank je osigurala i privilegovano putničko i zdravstveno osiguranje.

U slučaju potrebnog liječenja i hitne medicinske njege, Visa Platinum kartica Balkan Investment Bank omogućava stalni pristup medicinskoj usluzi, saopćeno je ove banke.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.