NavMenu

Banja Luka dobija prvi kolektor za prečišćavanje otpadnih voda na Crkvenoj i most u Docu

Izvor: eKapija Petak, 17.02.2023. 10:50
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Kekyalyaynen/shutterstock.com)Ilustracija
Banjaluka dobija prvi kolektor za prečišćavanje otpadnih voda na Crkvenoj i most u Docu nakon što je Skupština Grada usvojila Plan kapitalnih investicija i odluku o zaduženju za finansiranje ovih projekata.

– Gradićemo prvi kolektor za prečišćavanje otpadnih voda na Crkvenoj što je izuzetno značajno za naš grad i što je davno trebalo započeti. Gradićemo i most u Docu, što je takođe veoma značajan projekat, a osim toga započinjemo i rekonstrukciju Subotičke ulice prema Šargovcu – poručio je gradonačelnik Draško Stanivuković.

On je rekao da će dio ovih sredstava biti iskorišten i za tenisku dvoranu sa 5.000 mjesta i uređenje cjelokupnog kompleksa oko Parka Mladen Stojanović.

– Usvojeni su i značajni regulacioni planovi. Gradiće se i hotel Palas koji će postati jedna nova razglednica našeg grada, a Banja Luka će dobiti i Centralno spomen-obilježje na prostoru Krašovog parkinga, a sve su to projekti koji će doprinijeti napretku i ljepšem izgledu našeg grada – rekao je Stanivuković.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.