NavMenu

Grad Mostar raspisao javni poziv za partnere u projektu Mostar pass

Izvor: eKapija Utorak, 07.02.2023. 13:08
Komentari
Podeli
Mostar (Foto: paul prescott/shutterstock.com)Mostar
Grad Mostar objavio je javni poziv za odabir partnera za projekt implementacije kartice Mostar pass koja vodi digitalizaciji sektora turizma u tom gradu, te predstavlja potencijal za daljnji razvoj i unapređenje turizma u gradu.

Primarni cilj je povezati i promovirati sve dionike koji se bave turizmom te centralizirati turističku ponudu uz uštedu vremena i novca, poručuju iz Grada Mostara.

Na onlajn platformi turistima će biti na raspolaganju kartica Mostar pass putem koje će moći koristiti niz usluga i proizvoda: popuste u hotelima, restoranima, trgovinama i obrtničkim radnjama, posjete muzejima, galerijama, kulturne institucije, sportske i glazbene manifestacije i druge mostarske manifestacije i atrakcije.

Pravo sudjelovanja na javnom pozivu imaju sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost iz područja turizma i djelatnosti koje se oslanjaju na turizam: ugostiteljske, uslužne i obrtničke djelatnosti.


Podnositelj je dužan dostaviti popunjen obrazac prijave, a rok za podnošenje prijave je sedam dana od dana objave javnog poziva.

S odabranim prijaviteljima sklopiće se ugovor o pružanju usluga na razdoblje od godinu dana, bez finansijskih obveza prijavitelja.

Više o javnom pozivu na sajtu Grada Mostara na ovom linku.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.