NavMenu

KFC poziva radnike McDonald'sa koji su ostali bez posla da postanu dio njihovog kolektiva

Izvor: Klix Ponedjeljak, 16.01.2023. 15:20
Komentari
Podeli
(Foto: Novigradsarajevo.ba)
Vijest da se u Bosni i Hercegovini zatvaraju restorani američkog giganta brze hrane McDonald's, rastužila je njegove ljubitelje, no daleko bitnija tema bio je gubitak radnih mjesta ljudi koji su bili njegovi zaposlenici. Dobra vijest je ta da je pred njima prilika za novi početak.

Kako portal Klix.ba saznaje, čini se da će oni uskoro dobiti priliku za novi početak, i to u djelatnosti u kojoj već imaju iskustva.

Rješenje stiže iz Kentucky Fried Chickena (KFC) koji je prošle godine otvorio svoj prvi restoran u BiH. Kako je i sam u fazi širenja poslovanja, pa samim tim i svog kolektiva, pozvali su sve radnike s ovakvom vrstom iskustva, da se, shodno planu otvaranja, prijave na njihov oglas za posao.

Naime, drugi najveći svjetski lanac restorana brze hrane KFC je prvi restoran u BiH otvorio u avgustu prošle godine, a drugi u decembru. Oba objekta se nalaze u Sarajevu, a kompanija TASTRA Sarajevo kao ekskluzivni nosilac ove franšize za našu zemlju potvrdila nam je da ove godine nastavljaju širenje KFC-a i u ostalim bh. radovima.

Upravo zato, KFC kontinuirano radi na širenju svog tima, pružajući priliku svima koji to žele da tokom narednih mjeseci, uključujući potrebnu obuku, postanu dio njega.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.