NavMenu

Combis osvojio prestižnu međunarodnu nagradu časopisa IT Europa

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 14.02.2011. 12:23
Komentari
Podeli

Regionalni sistem integrator Combis osvojio je nagradu međunarodno priznatog časopisa IT Europa za razvoj inovativnog rješenja "Overseas Internet Shipping". Nagrade koje se dodjeljuju za posebna dostignuća u području informatičke tehnologije uručene su 10. veljače u Londonu, a samoj dodjeli prisustvovali su predstavnici gotovo svih istaknutijih europskih ICT tvrtki.

Combis se natjecao s jedinstvenom web aplikacijom koja pojednostavljuje, ubrzava i čini dostupnijim postupak naručivanja usluga dostave pošiljaka putem interneta, razvijenom za specifične potrebe Overseas Expressa, lidera na hrvatskom tržištu paketne dostave.

Nagrada je osvojena u kategoriji "Solution Provider – Mobility", u kojoj se nagrađuje značajan pozitivan utjecaj razvijenog rješenja na poslovanje u smislu pokretljivosti, komunikacije i novih načina upravljanja poslovnim procesima, koji ujedno povećavaju produktivnost i profitabilnost korisnika.

"Iznimno smo ponosni što smo ovu nagradu dobili u vrlo jakoj međunarodnoj konkurenciji, što je pokazatelj zrelosti Combisa, odnosno spremnosti na snažnije predstavljanje, ne samo regionalnom nego i europskom tržištu", izjavio je Ivan Gabrić, predsjednik Uprave Combisa.

European IT Excellence Awards prepoznaje najbolja cjelovita rješenja iz cijele Europe temeljena na stvarnim potrebama i mogućnostima. Ove godine broj i kvaliteta prijavljenih projekata bila je na najvišoj razini do sada, a među prijavljenima su se našle brojne renomirane tvrtke iz čak 32 europske zemlje. Combis je jedina ICT tvrtka iz Hrvatske koja je osvojila nagradu.

Prilikom izbora nagrađenih, žiri se vodio sljedećim kriterijima: posvećenost korisniku, pozitivan utjecaj rješenja na korisnikovo poslovanje, razumijevanje specifičnih korisničkih potreba, brzo i efikasno rješavanje upita i problema, uspješna konfiguracija i implementacija te pružanje cjelokupne korisničke podrške.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.