NavMenu

Pogledajte kako će izgledati hotel Galeb sa pet zvjezdica u Ulcinju (FOTO)

Izvor: eKapija Srijeda, 04.01.2023. 07:51
Komentari
Podeli
(Foto: Twitter/Dritan Abazović)
Novi hotel Galeb, prvi sa 5 zvjezdica u Ulcinju potpuno će se uklopiti u ambijent borove šume koja okružuje objekat. Takođe, imaće i manju spratnost od prethodnih projekcija i visok nivo zaštite prostora.


Predsjednik Vlade Dritan Abazović napisao je na svom Tviter nalogu da je završeno idejno rješenje za ovaj objekat.

- Radnu sedmicu započinjemo lijepim vijestima! Ovako će izgledati novi hotel Galeb u Ulcinju, prvi veliki hotel sa 5*. Dobili smo idejno rješenje koje se potpuno uklapa u ambijent borove šume koji okružuje hotel, manju spratnost od prethodnih projekcija i visok nivo zaštite prostora - napisao je Abazović.

(Foto: Twitter/Dritan Abazović)
Premijer je izrazio uvjerenje i da će sve ostale procedure ići planiranom dinamikom i da će "naš Galeb uskoro ponovo raširiti svoja krila".

- Ulcinjani pamte dočeke Novih godina u hotelu koji je bio simbol grada. Siguran sam da nije daleko trenutak kada će vatromet ponovo krenuti sa čuvene terase! Idemo dalje, gradimo bolju Crnu Goru, donosimo zdrave investicije i borimo se za svaki grad i svakog čovjeka - dodao je Abazović.

Prema ranijim najavama, izgradnja hotela mogla bi početi tokom ove godine, dok se njegovo stavljanje u funkciju može se očekivati za najkasnije četiri godine. Kako je ranije rekao direktor kompanije Sunny Palace Radoica Vuković, iako su preuzeli obavezu prethodnog vlasnika prema državi da se investira preko 15 mil EUR u izgradnju novog hotela, ta cifra sigurno će biti višestruko premašena.

Fotogalerija
Hotel Galeb Ulcinj
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.