NavMenu

Strategija izvoza drvne industrije: Na sastanku radne grupe prezentirana SWOT analiza

Izvor: eKapija Srijeda, 09.02.2011. 08:12
Komentari
Podeli

IV sastanak radne grupe za izradu Strategije izvoza drvne industrije održan je u u prostorijama hotela "Kristal" u Zavidovićima. Rezimirani su zaključci sa prethodnog sastanka radne grupa, nakon čega je expert iz EU EXPRO2 Meliha Kozarić najavila dostavljanje ankete proizvođačima oko tržišne pripremljenosti, kao bitnog elementa za izradu tržišne strategije.

Predsjedavajuća radne grupe Selma Bašagić prezentirala je objedinjenu SWOT analizu za podgrupe polufinalna i finalna prerada drveta, koju je sačinio projekat EU EXPRO 2, na osnovu diskusija na prošlom sastanku i prijedloga koji su do 05.01. dostavljani od strane članica radne grupe. Na sastanku su iznesene manje primjedbe i korisne sugestije na swot analizu. Dogovoren je rok od deset dana, do kada svi članovi mogu da dostave svoje primjedbe i sugestije, kako bi se sačinila definitivna verzija swot analize.

Ekspert EU EXPRO2, Meliha Kozarić prezentirala je i osnovne ciljeve strategije s prijedlozima aktivnosti. Dogovoreno je da se prijedlozi dostave članovima, kako bi naknadno dostavili svoje sugestije i primjedbe.

Nakon radnog dijela direktorica izvoza KRIVAJA 1884, Sabina Mujanović je organizirala obilazak nekih od tvornica kombinata KRIVAJA 1884. Članovi su posjetili pogone Namještaj IV gdje se vrši izrada radi namještaj od punog drveta za izvoz i Namještaj I koji radi za IKEU, kao i Furnirnicu i još neke tvornice.

Naredni sastanak radne grupe planiran je za 28.02. 2011. u Economiku u Vitezu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.