NavMenu

Winter Nights konferencija po prvi put u Beogradu - Događaj na kojem se sklapaju poslovi u industriji video igara

Izvor: eKapija Subota, 24.12.2022. 08:38
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay/superanton)Ilustracija
Od 8. do 9. februara, preko 1.000 programera, izdavača, provajdera usluga i platformi za igre okupiće se u Srbiji na Winter Nights Belgrade' 23, događaju na kom se sklapaju poslovi u industriji video igara saopšteno je iz Asocijacije industrije video igara Srbije (SGA).

- Winter Nights Conference nastavlja da istražuje nove teritorije i poziva sve vodeće svetske stručnjake u industriji igara da se pridruže događaju u Beogradu. Osnovne teme koje će biti obrađene ovog februara u Srbiji uključuju investicije, izdavanje igara, upravljanje talentima, analitiku igara i veb3 gejming. Takođe, biće održane i dve žurke umrežavanja u okviru događaja - dodaje se u saopštenju.

Tokom konferencije biće organizovan i Developer Showcase sa preko 150 projekata. Prijave se primaju do 20. januara.


Svi učesnici će dobiti pristup WN Hub sistemu sastanaka tokom čitavog meseca. Namenjen je i za publiku na licu mesta i za onlajn publiku, omogućavajući umrežavanje od kraja do kraja sa svakim gostom.

Više informacija možete potražiti na veb stranici konferencije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.