NavMenu

Banjaluka: Usvojeni nacrti rebalansa budžeta za ovu i budžeta za narednu godinu

Izvor: RTRS Petak, 09.12.2022. 08:26
Komentari
Podeli
(Foto: evronphoto/shutterstock.com)
Skupština grada Banjaluka juče je jednoglasno usvojila Nacrt rebalansa budžeta za ovu od 201.960.000 KM i Nacrt budžeta za narednu godinu od 195.290.000 KM.

Skupštinska većina ponovila je svoj uslov za usvajanje rebalansa, a to je realizacija ranije usvojenih obaveza, među kojima je i isplata novčane pomoći penzionerima.

O budžetu ali i sudbini ZIBL-a, biće raspravljano naredne sedmice.

Gradski menadžer Bojan Kresojević rekao je da nijedna institucija koja je budžetski korisnik grada ne može završiti ovu godinu bez rebalansa.


On je naveo da Nacrt budžeta grada za narednu godinu, između ostalog, podrzumijeva da se omogući finansijska podrška Aquani (Akvani) da se odblokira, jer se moraju izmiriti naslijeđene višemilionske obaveze.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj, Finansije

Jedinstveni TAG uređaj biće vezan za kreditnu karticu

Usklađivanje sistema elektronske naplate putarine na auto-putevima Srpske i Srbije korisnicima usluga znatno će olakšati plaćanje putarine.putarine Omogućiće i rasterećenje saobraćajne mreže i smanjenje gužvi. Upotreba jedinstvenog taga trebala bi da počne početkom turističke sezone, kažu u Autoputevima Srpske. - Funkcionisaće na način da funkcioniše i u Republici Srpskoj i u Srbiji, sa istim tagom će se moći prolaziti i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.