NavMenu

Bingo otvorio hipermarket u Kalesiji

Izvor: Nezavisne novine Nedjelja, 04.12.2022. 10:24
Komentari
Podeli
(Foto: Bingo)
Grupacija Bingo otvorila je u petak, 2. decembra, hipermarket u Kalesiji. Hipermarket u Tojšićima je površine 4.200 m², od čega je površina hipermarketa 2.400 m². U centru se nalazi restoran sa 60 mjesta, te 20 mjesta u bašti. Tu su još i dječija igraonica, prodaja srebra, a u narednom periodu će biti i apoteka.

- Otvorenjem ovog hipermarketa završavamo našu poslovnu godinu, sada imamo 224 poslovnice. Izgrađen je po posljednjim standardima u trgovini gdje smo se posebno fokusirali na energetsku efikasnost. U blizini objekta se nalazi i inkubatorska stanica, te smo se odlučili za instalaciju solarne elektrane snage 500kW, koja će električnom energijom snabdijevati hipermarket, inkubatorsku stanicu i fabriku tekstila Kaletex. Kada je u pitanju sadržaj i ponuda u hipermarketu, potrudili smo se da zadovoljimo sve svakodnevne potrebe domaćinstva, uz poseban naglasak na svježe odjele (mesnica, voće i povrće, pekara, delikates), ali bogat asortiman tekstila, kućnih potrepština i techno shop. Da bismo kupovinu učinili što ugodnijom, kupcima su na raspolaganju restoran, igraonica i prostran parking na kojem ćemo u narednom periodu instalirati samouslužnu autopraonicu - rekla je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe trade marketinga.

Na području Kalesije Bingo je započeo sa radom davne 2006. godine. Od tada do danas brojne su investicije ove kompanije u ovu opštinu, a ovim otvorenjem broj maloprodajnih objekata u Kalesiji je porastao na pet.

Osim maloprodaje, Bingo je u proteklih 16 godina investirao i u Kaletex, a od 2021. godine otvorio je i pogone za peradarsku industriju: repro centar kapaciteta 6,5 miliona jaja godišnje, inkubatorsku stanicu sa 10 miliona jajnih mjesta, te farmu brojler pilića u kojoj proizvedu jedan milion pilića za godinu dana.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.