NavMenu

Sarajevo uskoro dobija KFC drive-thru restoran, najveći u ovom dijelu Evrope

Izvor: Klix Subota, 03.12.2022. 11:21
Komentari
Podeli
Svjetski poznati lanac restorana koji servira piletinu KFC (Kentucky Fried Chicken) uskoro otvara drive-thru restoran u Sarajevu koji će biti najveći u jugoistočnom dijelu Evrope, javlja portal Klix.

Ljubitelje pilećih specijaliteta oduševit će vijest da popularni lanac KFC otvara prvi drive-thru restoran u Sarajevu, u ulici Džemala Bijedića, ispred Bingo City Centra.

Kako Klix.ba ekskluzivno saznaje, otvaranje je planirano za 15. decembar, a ovo će biti drugi KFC restoran u Sarajevu, dok je prvi otvoren u Sarajevo City Centru sredinom augusta.

Novi globalni dizajnerski koncepti KFC restorana - R.E.D. (Relevant, Ease, Distinctive) su implementirani i u novom drive thru restoranu. Restoran će pored novog izgleda imati i najnovija digitalna i tehnička rješenja u samoj proizvodnji i usluzi hrane, a sve u svrhu visoke kontrole kvaliteta i sigurnosti.

Iz kompanije Tastra ističu da nakon uspješno otvorenog prvog KFC restorana u Sarajevo City Centru, novi projekt je jedan u nizu aktivnosti za uspješno poboljšanje gastro ponude na našem tržištu.

Početkom sljedeće godine planirano je otvaranje više KFC restorana širom Bosne i Hercegovine.

Klix podsjeća da je firma Tastra ekskluzivni nosilac franšize KFC u Bosni i Hercegovini, dio je Aptha Corp., koju čini veći broj kompanija, sa sjedištem u Sarajevu.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.