NavMenu

Stiže 100.000 KM iz Vojvodine za gradnju sportskih terena u Zvorniku i Kozarskoj Dubici

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 28.11.2022. 10:12
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/paulbr75)
Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Aleksandar Sofić uručio je prošle sedmice sa direktorom Fonda za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu Aleksandrom Đedovcem i pokrajinskim sekretarom za sport i omladinu Danetom Bastom, ugovore u vrijednosti od šest miliona dinara (100.000 KM) za sportske terene u Republici Srpskoj.

Tri miliona dinara (50.000 KM) opredijeljeno je za rekonstrukciju košarkaškog terena osnovne škole u Branjevu, u okolini Zvornika, te za izgradnu sportskog centra na području opštine Kozarska Dubica.

- Sredstva koja smo danas opredelili samo su simboličan doprinos, ali u saradnji sa Fondom mi imamo nameru da budemo prisutni u svakoj opštini ili gradu Republike Srpske gde se ukaže potreba za tim, ne samo zbog finansijske podrške nego zbog dubljeg značaja i osećaja jedinstva koje ovakve aktivnosti donose svima nama - poručio je Sofić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.