Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 05.12.2022.| 09:08
Izdvojite članak Odštampajte vijest

5 stvari o e-Invoices Online koje će vam uštedeti 60% novca za fakturisanje

(Foto: e-Invoices.online)

E-fakture rokovi i novi Zakon o elektronskom fakturisanju

Novi Zakon o elektronskom fakturisanju donosi mnoge promene o fakturisanju u Srbiji. Do sada su se fakture slale u papirnoj formi poštom ili u pdf. formatu putem email-a. Sa digitalizacijom dolazi modernizacija i u ovoj oblasti zbog čega se e-fakturisanje sve više uvodi u poslovni svet.

Od 1. januara 2023 sva PDV-obavezna preduzeća moraće da šalju e-fakture u SEF, portal nacionalne vlade, koji služi kao mesto razmene za sve e-fakture u državi. Od SEF-a Vaš klijent može uzeti e-fakturu i obraditi je, tako da je ceo krug završen. Za to Vam je potrebno prikladno rešenje za e-fakturisanje i konekcija na SEF.

I izdavalac i primalac u velikoj meri profitiraju od elektronskog fakturisanja. Izuzetno korisna investicija u program za fakturisanje može biti prvi korak ka potpunoj digitalizaciji kompanije, što je ključni korak ka obezbeđivanju konkurentnosti. Sa e-fakturama uštedite najmanje 6,60 evra po fakturi (ako ste dobavljač) ili 11,20 evra po fakturi (ako ste kupac). Tolika je razlika u ceni između štampanih faktura i automatski obrađenih elektronskih faktura.

(Foto: e-Invoices.online)

e-Invoices Online program za e-fakture

Većina preduzeća će pripremiti i poslati svoje e-fakture koristeći online platforme e-fakturisanja. Ispod je 5 funkcija programa koje će vam uštedeti vreme i novac:

1. Uz pomoć našeg interfejsa koji je jednostavan za korišćenje, možete kreirati e-fakture u samo nekoliko klikova. Naš program za e-fakture je dizajniran da bude što lakši za korisnike, tako da se možete fokusirati na vođenje svog poslovanja, a ne na učenje novog sistema fakturisanja.

2. Pored toga, naš program garantuje da su Vaše e-fakture uvek ažurirane sa najnovijim zakonskim zahtevima.

3. Možete kreirati i slati e-fakture direktno na SEF koristeći uslugu e-Invoices Online. Pored konekcije na SEF, e-Invoices Online vas povezuje sa Peppol mrežom, što omogućava lako e-fakturisanje preko granica EU.

4. Kreiranje e-faktura je veoma lako, zbog automatizovanih funkcija i mogućnosti popunjavanja samo nekih od informacija faktura. Sve kalkulacije cena i PDV-a se vrše automatski i trenutno.

5. Naš jednostrani izgled faktura omogućava vam da napravite e-fakture brže nego sa drugim uslugama za e-fakture, gde morate ići kroz mnogo detalja.


Kreirajte fakture besplatno uz e-Invoices Online demo

e-Invoices Online demo verzija je potpuno besplatna i funkcionalna verzija programa za e-fakture, i ne zahteva registraciju da bi se koristila. Koristite demo verziju da kreirate fakturu i vidite kako je samo brzo i lako.

Sopstveno iskustvo je najbitnije. Korišćenje demo verzije omogućava da formirate svoje mišljenje zasnovano na ličnom iskustvu. Otkrijte prednosti e-fakturisanja korišćenjem demo verzije ili tako što ćete pročitati više o e-faktura demo verziji.

Naša demo verzija e-faktura je potpuno besplatna za korišćenje i ne zahteva otkrivanje ličnih podataka niti ikakvu vrstu registracije. Isprobajte naš demo!


Pouzdana, inovativna rešenja za e-fakture

Već 15 godina smo specijalizovani za elektronsko fakturisanje, i izradili smo različita rešenja, tako da postoji odgovarajuće rešenje za sve, od malih do većih preduzeća.

Pored njihovog efektivnog veb fakturisanja, oni takođe nude naprednije usluge koje su napravljene da odgovaraju potrebama većih preduzeća ili preduzećima koja generišu mnogo faktura.

e-Invoices Online takođe nudi lake načine da povežete vaš ERP ili drugi softver sa e-fakturisanjem. Ovo je moguće čak i bez modifikovanja trenutnog koda softvera.

Uz uslugu masovnog fakturisanja, preduzeća koja šalju mnogo faktura, posebno ponavljajućih faktura na mesečnom nivou mogu uštedeti mnogo vremena.

Developeri mogu koristiti e-Invoices Online API rešenja da brzo integrišu sposobnost e-fakturisanja u njihov postojeći program. Za preduzeća koja su zainteresovana za razvijanje njihovih posebnih e-faktura, postoje alternative da prilagodite celu platformu e-fakturisanja po vašim zahtevima i potrebama ili da samo prilagodite unos primljenih e-faktura da odgovara vašim tehničkim potrebama.


Modernizujte vaše fakturisanje sa e-Invoices Online

e-Invoices Online daje klijentima pristup efikasnom e-fakturisanju. Ocene korisnika kažu da e-Invoices Online nudi siguran servis sa veoma odgovornim korisničkim servisom. Ova usluga je pogodna za bilo koje preduzeće zbog raznih omogućenih vrsta konekcija. Na kraju, korisnici koji žele da kreiraju e-fakture besplatno mogu iskoristiti besplatnu demo verziju, ili besplatnu probu 30 dana koja sadrži sposobnost slanja na SEF i više funkcija .

Novi zakon koji uvodi obavezno e-fakturisanje je sledeći korak u modernizaciji srpske privrede. Ova promena je korisna i za preduzeća koja koriste SEF i za vladu. Krajnji rok da sva obavezna preduzeća pređu na e-fakturisanje brzo se bliži 1.1.2023. Pronađite najbolje rešenje za svoje poslovanje koje nudi e-Invoices Online i pripremite se za predstojeće promene.


Cjelokupan sadržaj Tematskog biltena "Digitalna transformacija - putokaz za ebudućnost" pogledajte OVDJE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.
Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Testiraj besplatno!
Prijavite se na naš dnevni ekonomski bilten koji će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana.
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.
Testiraj besplatno!
Testiraj besplatno!
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Testiraj besplatno!

Ako ste već korisnik, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE