NavMenu

Traži se firma za nadzor nad projektovanjem i izgradnjom autoputa Rača-Bijeljina - Vrijednost nabavke 8 mil KM

Izvor: eKapija Petak, 14.10.2022. 11:53
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: mihalec/shutterstock.com)Ilustracija
JP Autoputevi RS oglasilo je nabavku stručno-tehničkog nadzora nad projektovanjem i izgradnjom autoputa Rača-Bijeljina. Riječ je o nabavci procijenjene vrednosti 8.000.000 KM bez PDV-a.

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, predmetne usluge će se pružati za vrijeme trajanja projektovanja i izgradnje autoputa Bijeljina-Rača, plus period za otklanjanja nedostataka.

Rok za projektovanje i izvođenje radova na autoputu Bijeljina-Rača je 1.095 dana od dana uvođenja izvođača radova u posao, plus period za otklanjanje nedostataka od 1.825 dana.

Rok za prijavu na oglašenu nabavku je 21. novembar 2022. do 12 časova.

Za više detalja vidjeti OVDJE.

Radovi na dionici Rača-Bijeljina budućeg autoputa Sarajevo–Beograd, dužine 20 kilometara, počeli su 15. septembra, a trebalo bi da budu završeni za dvije i po do tri godine.

Taj autoput biće nastavljen na novi most na Savi na granici sa Srbijom i dionicom Kuzmin-Sremska Rača od 18 kilometara u Srbiji.

Srbija finansira projekat autoputa Rača-Bijeljina sa 100 mil EUR.


Koje dionice autoputeva i brzih puteva su izgrađene u Bosni i Hercegovini, a koje su u planu, možete pogledati u našoj Info mapi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.